www.modernitovarna.com
EPLAN

Připojte se! Virtuální veletrh EPLAN 4. – 5. května 2022 - Virtuální veletrh EPLAN: Spolupráce je vše

Jak mohou lidé lépe a efektivněji spolupracovat a zůstat konkurenceschopní v ekosystému průmyslové automatizace? Na tyto otázky bude hledat odpovědi letošní ročník Virtuálního veletrhu EPLAN. Klíčové přednášky partnerů, společností ABB, Phoenix Contact a Rittal, živé rozhovory odborníků společností EPLAN a Rockwell Automation, nejlepší případové studie z praxe, webináře specifické pro jednotlivé země a ukázky softwaru poskytnou detailní přehled o využití softwaru EPLAN a o tom, co čeká inženýry z technologického pohledu.

Připojte se! Virtuální veletrh EPLAN 4. – 5. května 2022 - Virtuální veletrh EPLAN: Spolupráce je vše
Virtual Fair.jpg: Virtuální veletrh EPLAN se koná již posedmé – tentokrát před veletrhem Hannover Messe, ve dnech 4. a 5. května 2022.

Které trendy budou určující pro projektování v budoucnosti? Jak společnost EPLAN sladila svá řešení a služby pro výzvy, kterým budou její zákazníci v budoucnu čelit? Tyto a mnoho dalších otázek budou řešit odborníci firmy EPLAN plné dva dny v několika časových pásmech. Partneři firmy EPLAN, včetně společností ABB, Beckhoff, Phoenix Contact a Rockwell Automation, budou během akce s účastníky sdílet své koncepty a osvědčené postupy. „Jsme velmi potěšeni, že se letošní ročník Virtuálního veletrhu EPLAN zaměří výhradně na spolupráci v oblasti projektování a konstrukce,“ říká Haluk Menderes, výkonný ředitel firmy EPLAN. „Spolupráce mezi zúčastněnými stranami v ekosystému, nemluvě o vztazích společností EPLAN s jejími zákazníky, jsou pro nás vším – a jsme rádi, že tuto spolupráci můžeme přivést na mezinárodní scénu.“

Tón v inženýrské praxi udávají pracovní postupy
Timothy J. McCain, který je zodpovědný za Digitální partnerský program ve firmě Rockwell Automation, představí praktické poznatky o ekosystému průmyslové automatizace z pohledu globálního hráče. Viceprezident divize průmyslových rozváděčů společnosti Phoenix Contact Dr. Andreas Schreiber bude v sekcí „Chytré projektování a výroba“ demonstrovat potenciál, který mají standardizované pracovní postupy založené na AML. Prezentace klíčového partnera, společnosti ABB, se zaměří na elektroprojektování pomocí softwaru EPLAN a nástroje ABB e-Configure; zájemci se mohou těšit na to, že se v rozhovoru s vedoucím segmentu globálních datových center Aleksandarem Grbicem dozví, jak jen na několik kliknutí začít konfigurovat zařízení.


Připojte se! Virtuální veletrh EPLAN 4. – 5. května 2022 - Virtuální veletrh EPLAN: Spolupráce je vše
Haluk Menderes.jpg: „Jsme velmi potěšeni, že se letošní ročník Virtuálního veletrhu EPLAN zaměří výhradně na spolupráci v oblasti inženýrské práce,“ říká Haluk Menderes, výkonný ředitel firmy EPLAN.

Spolupráce je vše

Také ostatní zákazníci EPLAN budou sdílet své nejlepší postupy s účastníky: Brenden Fritz, prezident firmy Automation Drive Systems z Omahy v Nebrasce v USA, se vydá s účastníky na cestu k digitálnímu prototypování s využitím funkcí rozšířené reality eView Free AR a ukáže, jak jeho společnost využívá její potenciál při výrobě rozváděčů řídicích systémů. Jens Brinkmann, ředitel společnosti BEB Solutions, bude sdílet zcela nové cesty v oblasti 3D návrhu kabeláže pomocí EPLAN Harness proD. Další společnosti z partnerské sítě EPLAN budou mít ve virtuálním prostoru vlastní prezentační prostory a jejich odborníci budou k dispozici pro odpovědi na otázky v chatu.

Pracovníci firmy EPLAN z Brazílie, Česka, Kanady, Maďarska, Portugalska a Rakouska budou mít živé přednášky v jazycích těchto zemí a budou k dispozici pro dotazy v chatu. Stejně jako v předchozích letech přinesou inspirující průmyslová témata z automobilového průmyslu, energetiky, techniky budov a procesního průmyslu náměty na mnoho živých rozhovorů.

Čím lepší je komunikace, tím úspěšnější je projekt
První den bude sedm různých živých ukázek na různá témata týkající se softwaru a odborníci poskytnou praktické poznatky o inovacích Platformy EPLAN. Program konference se také bude zabývat rozmanitými příležitostmi, které nabízí EPLAN Cloud, a bude zkoumat potenciál zvýšení efektivity integrovaného hodnotového řetězce při projektování ovládacích panelů a rozváděčů. Naživo vysílaný video chat nabídne účastníkům možnost propojení ve virtuálním prostoru a nebude chybět ani zábava a losování o různé ceny.

Zájemci se mohou zdarma registrovat na: https://event.eplan.com/virtual-fair-en

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP