www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

O 40 % více místa ve vašem rozváděči: moduly distribuovaných I/O na vás zapůsobí svou unikátní kompaktní konstrukcí

Společnost Pepperl+Fuchs doplnila svůj široký sortiment I/O modulů o modul poloviční velikosti s osmi digitálními vstupy a nabízí nejkompaktnější moduly distribuovaných I/O pro automatizaci procesní výroby. Štíhlé moduly šetří cenné místo v rozváděči, a tím snižují náklady na jeden I/O kanál.

O 40 % více místa ve vašem rozváděči: moduly distribuovaných I/O na vás zapůsobí svou unikátní kompaktní konstrukcí
Obr. 1: Modul digitálních vstupů

Společnost Pepperl+Fuchs doplňuje svůj široký sortiment extra štíhlých modulů o nově vyvinutý modul s osmi digitálními vstupy. Společnost Pepperl+Fuchs mohla tyto nové moduly zákazníkům nabídnout díky přepracování jejich elektrické konstrukce. Nový kryt modulů digitálních vstupů má poloviční šířku než předchozí verze, a to zejména díky úsporné konstrukci připojení. Dva zásuvné konektory nacházející se na čelní straně mají každý osm kontaktů. Inovovaný kryt má navíc pro každý z osmi kanálů stavové LED, které umožňují rychlou diagnostiku a zjednodušují uvádění do provozu a údržbu.

Nové moduly vyžadují v kompletním systému distribuovaných I/O, který obsahuje v závislosti na požadavku na složení signálů i komunikační moduly a napájení, přibližně o 40 % méně místa pro instalaci. Menší místo potřebné pro instalaci zvětšuje flexibilitu při návrhu řídicích systémů využívajících systém distribuovaných I/O od firmy Pepperl+Fuchs. Inovované štíhlé moduly mohou být řešením i v místech, kde by instalace větších rozváděčů nebyla možná. Moduly s velkou hustotou kanálů mají poloviční velikost a jejich štíhlý profil vytváří místo pro další moduly.

Analogové verze byly představeny už před nějakým časem a jsou výsledkem inovace elektrické konstrukce. Moduly o šířce 16 mm mají vysokou hustotu kanálů, lze je namontovat na existující propojovací lištu a jejich konfigurování je velmi snadné.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP