www.modernitovarna.com
NSK

NSK a B&K Vibro: Rozšíření nabídky CMS posílí pozici firmy

S účinností od 1. března 2021 se společnost Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) stala součástí společnosti NSK Ltd. V tento den se v sídle B&K Vibro v německém Darmstadtu konala online uvítací akce vysvětlující zejména zaměstnancům účel akvizice.

Saimon Nogami, vrchní výkonný viceprezident společnosti NSK Ltd., ve svém online poselství vysvětlil cíle, které NSK integrací sleduje: „Akvizicí B&K Vibro rozšiřujeme naše odborné znalosti a získáváme příležitost k rozvoji podnikání společnosti díky pokročilým službám monitorování stavu strojních zařízení. To je v souladu s naší strategií nabízet nejen velmi kvalitní komponenty pro zajištění pohybu, ale kompletní systémová řešení a služby. "Konečným cílem je, aby zákazníci viděli zlepšení produktivity strojů a kvality produktů a přiblížili se konceptu „chytré továrny".

Společnost B&K Vibro akvizicí získá výrazně lepší přístup na trh do různých průmyslových odvětví. Koneckonců, NSK je jedním ze tří největších výrobců ložisek na světě a sledování stavu rotačních strojů a mechanismů je jednou z klíčových kompetencí B&K Vibro. Marcel Van Helten, ředitel společnosti B&K Vibro, řekl: "Pro naši společnost je to úžasný den; jsme rádi, že se můžeme stát součástí NSK."

Z pohledu Dr. Ulricha Nassa, viceprezidenta NSK Ltd. a generálního ředitele NSK Europe, akvizice umožní společnosti NSK stát se předním poskytovatelem řešení CMS: "Využijeme odborné znalosti a dobré jméno společnosti B&K Vibro, abychom pomohli našim zákazníkům realizovat úspěšné projekty po celém světě a poskytli jim řešení CMS s vysokou přidanou hodnotou."

V následujících týdnech vypracují manažerské týmy firem NSK a B&K Vibro konkrétní plán implementace této strategie.

- Ve virtuální uvítací akci vysvětlili zaměstnancům společnou strategii růstu Dr. Ulrich Nass, viceprezident společnosti NSK Ltd. a generální ředitel společnosti NSK Europe (vlevo), a Marcel Van Helten, generální ředitel a prezident společnosti Brüel & Kjær Vibro (vpravo).


NSK a B&K Vibro: Rozšíření nabídky CMS posílí pozici firmy

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP