www.modernitovarna.com
NSK

Nový vlastník podniku Neuweg Fertigung GmbH

Společnost NSK oznámila prodej své německé dceřiné společnosti Neuweg Fertigung GmbH se sídlem v Munderkingenu britskému investorovi Stephenu Lordovi a stávajícím zaměstnancům Willi Castro Santanellovi a Dominiku Szellovi. Prodej vstoupí v platnost 1. září 2024. Závod v Munderkingenu, který se specializuje na výrobu malých sérií vysoce kvalitních valivých ložisek, bude působit samostatně, ale bude i nadále spolupracovat se společností NSK.

  www.nskeurope.com

Společnost Neuweg byla založena v roce 1954 jako dceřiná společnost výrobce zemědělských strojů a v roce 1990 ji převzala společnost NSK. V rámci celosvětové sítě NSK se od té doby zaměřuje na flexibilní výrobu valivých ložisek v menších sériích – především pro výrobu zemědělských strojů, ale také pro strojírenství.

Nový generální ředitel Stephen Lord, který s sebou přináší rozsáhlé zkušenosti s mezinárodním řízením, uvedl: „Naším cílem je stavět na silných základech společnosti NSK a využít tradici a technické schopnosti závodu v Munderkingenu k rozšíření naší globální působnosti.“ Stephenu Lordovi budou pomáhat dva dlouholetí vedoucí pracovníci společnosti Neuweg Dominik Szell a Willi Castro Santanella.

Dominik Szell, nově jmenovaný finanční ředitel společnosti Neuweg, řekl: „Zaměříme se na rozšiřování sortimentu produktů a další zvyšování efektivity při zachování nejvyšších standardů kvality a spolehlivosti, které naši zákazníci oceňují.“

Willi Castro Santanella, který bude od 1. září provozním ředitelem, dodal: „Jsme odhodláni zachovat dědictví závodu v Munderkingenu a zároveň podporovat inovace a nabízet našim zákazníkům výjimečnou přidanou hodnotu.“

www.neuweg-tech.com


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP