www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Firma Pepperl+Fuchs na svém prvním digitálním veletrhu odhalí budoucnost automatizační techniky

Společnost Pepperl+Fuchs a její dceřiné firmy VMT a ecom se poprvé představí v novém formátu na svém prvním virtuálním veletrhu „Digital Expo“. Tato akce, která je pro návštěvníky zdarma, se bude konat od 19. do 23. dubna 2021 a nabídne novým i stávajícím zákazníkům kompaktní, zcela digitální pohled na aktuální sortiment produktů a řešení od specialistů na průmyslové senzory a ochranu proti výbuchu.

Firma Pepperl+Fuchs na svém prvním digitálním veletrhu odhalí budoucnost automatizační techniky

Místem, kde se tato virtuální akce uskuteční, se stane stávající platforma www.your-future-automation.com, kde se dříve konal „Pepperl+Fuchs Online Summit“. Nový virtuální veletrh Digital Expo představuje nový formát, který se spíše než konferenci podobá technickému veletrhu, kde je kladen důraz na interakci uživatele s aplikačními řešeními. Během akce, která se bude konat v němčině a angličtině, si návštěvníci projdou virtuální showroom obsahující podrobné interaktivní 3D modely.

Každý virtuální exponát bude doplněn informacemi, jako jsou vysvětlující videa, rozhovory s odborníky, technické články a další digitální obsah. Všechny exponáty budou přístupné nepřetržitě od 19. dubna do 23. dubna a mezinárodní odborníci společnosti Pepperl+Fuchs vám budou k dispozici a budou odpovídat na otázky prostřednictvím živého chatu. Přístup k platformě zůstane uživatelům zachován i po skončení akce.

Čtyři témata týkající se průmyslových senzorů a ochrany proti výbuchu
V souladu se sloganem platformy „Vaše budoucí automatizace“ pokrývá Digital Expo širokou škálu slibných témat souvisejících s automatizační technikou. Jedním z hlavních bodů bude technologie PXL+ vyvinutá společností Pepperl+Fuchs a její dceřinou společností VMT. Tuto technologii lze použít k vytvoření mračen 3D bodů s tolika daty ze senzoru, tj. pixely spolu s kontextovými informacemi, kolik je požadováno. Data nesou informace o barvě, teplotě a vlastnostech povrchu skenovaného objektu. Například roboty v automobilovém průmyslu, jejichž řídicí systém je vybaven touto technologií, je možné vyškolit, aby detekovaly i ta nejmenší poškození laku, která by v běžném 3D zobrazení nebyla viditelná. Tato technologie umožňuje uživatelům vytvořit flexibilní multisenzorový systém, který lze využít jako prostředek pro optimalizaci stávajících řešení nebo pro odhalování zcela nových možností uplatnění snímání obrazu. Obsah týkající se technologie PXL+ bude zahrnovat jedinečný virtuální exponát, který umožní návštěvníkům akce zúčastnit se soutěže. Všichni hráči budou zařazeni do losování s možností vyhrát jednu z pěti náhlavních souprav pro virtuální realitu věnovaných společností Pepperl+Fuchs.

Stručný přehled všech témat z první digitální výstavy Pepperl+Fuchs:

• představujeme budoucnost – strojové vidění s technologií PXL+,

• ukazujeme cestu pro automaticky naváděná vozidla – osvědčené aplikace a inovativní technika,

• připojujeme se k revoluci IIoT – technologie, komponenty a aplikace,

• přinášíme zkušenosti s Ex-evolucí – digitalizace, řešení a průmyslová komunikace v nebezpečných oblastech.

„Sortiment řešení nabízených firmou Pepperl+Fuchs Group odráží neustálý technický pokrok, který je také relevantní pro vývoj koncepce našich akcí. Těšíme se, že využijeme Digital Expo k zapojení nových i stávajících zákazníků do průkopnické a zábavné akce v prostředí 3D, které stírá hranice mezi analogovým a digitálním světem,“ říká Dr. Michael Kleinkes, výkonný ředitel firmy VMT, dceřiné společnosti firmy Pepperl+Fuchs.

Online registrace
Návštěvníci prvního digitálního veletrhu Pepperl+Fuchs Digital Expo se mohou zdarma zaregistrovat na adrese www.pepperl-fuchs.com/expo-2021-pr. Událost se uskuteční od 19. dubna a bude probíhat v němčině a angličtině.

Registrace na Digital Expo zahrnuje také bezplatný přístup k obsahu z předchozího online summitu. Všichni návštěvníci, kteří se dříve zaregistrovali na platformě Pepperl+Fuchs na Online Summit, mohou k účasti na Digital Expo využít své stávající přístupové údaje.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP