www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Pepperl-fuchs: Aktivní infrastruktura pro Ethernet-APL

Diagnostika a vláknová optika pro úspěšné provedení projektu.

Pepperl-fuchs: Aktivní infrastruktura pro Ethernet-APL
Rozváděčové skříně z nerezové oceli a plastu vyztuženého skleněnými vlákny (GRP) včetně certifikace pro prostředí s nebezpečím výbuchu

Ethernet-APL umožňuje vytvořit síťovou infrastrukturu pro bezproblémový přístup z prostor s nebezpečím výbuchu do velínu nebo dozorny a poskytuje přehled o kvalitě a stavu výroby. Jde o jednoduchou a spolehlivou technologii s velkou datovou propustností, která umožňuje uživatelům přístup k informacím ze zařízení s rozsáhlými možnostmi diagnostiky a konfigurace.

Pomocí odolného switche Ethernet-APL od FieldConnex může informace z provozních zařízení přijímat několik aplikací současně. Další vrstva diagnostiky na samotné fyzické vrstvě umožňuje pracovníkům detekovat a eliminovat chyby nebo plíživé snižování kvality v instalaci. Zjednodušeně je možné říci, že diagnostika pomocí komunikačního systému Ethernet-APL pomáhá uživatelům udržovat kvalitu a provozuschopnost výroby. Switch umožňuje detekci kvality fyzické vrstvy i pro přenosy s optickými vlákny.

Speciálně navržené moduly SFP připojují switch k síti pomocí jednovidových a multividových optických kabelů a podporující délky kabelů až 30 km. Jsou certifikovány jako příslušenství ke switchi pro instalaci v zóně 2/Div 2.

Společnost Pepperl+Fuchs představila vysoce motivovaným odborníkům na veletrhu Hannover Messe 2024 nejnovější prvky infrastruktury vhodné pro jakýkoli typ signálu, od jiskrově bezpečných bariér a vzdálených I/O až po sběrnicovou a ethernetovou síť APL. Odborníci z firmy Pepperl+Fuchs poskytují poradenství vývojářům a koncovým uživatelům na cestě k digitalizaci jejich výrobních závodů.

www.pepperl-fuchs.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP