www.modernitovarna.com
Baumer

CombiLyz: vodivost a teplota na jeden pohled

Společnost Baumer doplňuje svou řadu CombiSeries o nový snímač vodivosti. Jméno nového snímače, který byl vyvinut primárně pro přesnou analýzu a rozlišení druhu médií v potravinářství, farmaceutickém průmyslu a vodohospodářství, je CombiLyz. Snímač CombiLyz má kompaktní kryt charakteristický pro řadu CombiSeries. Dodává se i ve farmaceutické verzi s krytem kompletně z korozivzdorné oceli a s krytím IP69 K. V této variantě odolává i těm nejtvrdším podmínkám.

CombiLyz: vodivost a teplota na jeden pohled
CombiLyz jsou snímače, které jsou v praxi ideální pro čisticí a sanitační procesy CIP a SIP, pro sledování koncentrace roztoků nebo pro separaci fází rozdílných médií. K dispozici je 14 měřicích rozsahů od 500 µS/cm do 1 000 mS/cm. Výsledky měření jsou velmi přesné, s nejistotou měření do 1 %. Snímač se také pyšní velmi rychlou dobou odezvy, méně než 0,3 s pro měření vodivosti a méně než 15 s pro měření teploty.
Standardní verze je vybavena osvědčeným displejem CombiView, který dokáže zobrazit současně hodnoty několika měřených proměnných: kromě vodivosti to jsou koncentrace, proudový výstup, stav spínače a stav vlastního snímače. Výhodou velkého displeje je to, že uživatel může měřené hodnoty číst i z velké vzdálenosti. Navíc proměnná barva podsvětlení (zelená/červená) signalizuje, zda měřená hodnota nepřesáhla stanovené meze, kdy je nutný zásah operátora. Nastavení lze snadno změnit prostřednictvím dotykového displeje, a to dokonce i v průběhu měření.

Více informací: www.baumer.com/combilyz


Obrázek: Snímač CombiLyz od firmy Baumer byl vyvinut pro přesnou analýzu a rozlišení médií v potravinářství, farmaceutickém průmyslu a vodohospodářství.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP