www.modernitovarna.com
Baumer

Baumer: Nové mezinárodní kompetenční centrum pro EPC projekty

Baumer předává své know-how jako celosvětový partner EPC společností. Mezioborové týmy ve dvou lokalitách výroby přístrojů ve Francii a Indii společně vytvářejí nové Baumer Competence Center pro EPC projekty. S francouzskou obchodní známkou „Original Bourdon“ a úspěšnými výrobními závody v Indii orientuje Baumer díky svému novému kompetenčnímu centru svou mezinárodní síť na globálně působící EPC společnosti.

Baumer: Nové mezinárodní kompetenční centrum pro EPC projekty
EPC (engineering, procurement, construction) zahrnuje detailní plánování, pořizování a provádění staveb a montážních prací, stejně jako projektování průmyslových konstrukcí. Klientem může být buď koncový zákazník nebo generální dodavatel, tzv. EPC kontraktor. Baumer přináší cenné zkušenosti a přístupy k řešení – zvláště v průmyslovém inženýrství pro ropný, plynařský a petrochemický průmysl, energetiku a technologie vody – a nabízí účinnou a efektivní podporu pro každého zúčastněného.

„Pro EPC dodavatele je Baumer silným partnerem, jenž rozumí komplexním procesům a konstrukcím, přičemž bere v úvahu mezinárodní standardy a normy. Naše filozofie ohledně výrobků a služeb garantuje komplexní podporu v průběhu celého hodnotového řetězce,“ zdůrazňuje Christophe Leban, jeden ze dvou koordinátorů Baumer Competence Center.

Poskytované portfólio zahrnuje mechanické přístroje jako manometry, přístroje pro měření teplot, snímače hladin kapaliny, odporové teploměry (RTDs), termočlánky, armatury, teploměrné jímky a těsnění. Navíc je k těmto komponentám pro potřeby EPC projektů precizně vyladěn komplexní rozsah služeb, od konzultací a přípravy nabídek po podporu následující realizace. Nové nástroje, například inovativní konfigurace produktů, dokumentové manažerské centrum nebo unikátní BTrace procedura jsou ústředním prvkem celého procesu v produkčním systému Baumer. EPC aktivity Baumeru jsou jednotně koordinovány a sdruženy u Baumer Bourdon Haenni ve Francii a Baumer Technologies India. Mechanické manometry na osvědčeném Bourdon principu a další přístroje jsou vyvíjeny a vyráběny za pomoci nejmodernějších výrobních metod ve francouzském Vendôme. Stejně jako francouzský protějšek, také Baumer Technologies India se závody v Mumbai a Vapi mají rozsáhlé zkušenosti s EPC, zejména v Asii. Díky novému EPC kompetenčnímu centru obě lokality spolupracují mnohem těsněji a mohou účinněji podporovat místní zákazníky. V závislosti na projektu a aplikaci je kompetenční centrum podporováno místními Baumer týmy a vybranými distributory.

„Orientujeme se na nejnovější průmyslové standardy a neustále aktualizujeme naše portfólio, aby vyhovovalo požadavkům zákazníků a průmyslu,“ říká Amit Choksi, který koordinuje kompetenční centrum z Indie.

Další informace: www.baumer.com/bourdon

Obrázek: Baumer je zkušeným partnerem v každé fázi EPC projektů.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP