www.modernitovarna.com
SCHUNK News

PLUG & WORK ─ NYNÍ K DISPOZICI TAKÉ PRO KOBOTY OD SPOLEČNOSTÍ OMRON A FANUC

Koboty v posledních letech rozhodujícím způsobem formují průmyslovou robotiku - a jsou stále oblíbenější. Aby uživatelé mohli rychle a snadno pracovat s lehkými průmyslovými roboty, rozšiřuje společnost SCHUNK své portfolio výrobků Plug & Work zahrnující dokonale sladěné standardní komponenty pro lehké roboty od společností OMRON a FANUC. Jedná se o rozšíření doplňků Plug & Work, které jsou již k dispozici pro Universal Robots, Doosan Robotics a Techman Robot. Tato řešení lze použít k implementaci různých scénářů automatizace ve velmi krátkém čase.

PLUG & WORK ─ NYNÍ K DISPOZICI TAKÉ PRO KOBOTY OD SPOLEČNOSTÍ OMRON A FANUC

Koboty jsou lehké, jejich použití je flexibilní a snadno se programují. Lze je použít k automatizaci opakujících se úkolů, jako je zakládání do stroje a vykládání strojů nebo montáž, a to rychle a nákladově efektivně. Není proto divu, že jsou nyní nedílnou součástí průmyslové robotiky a jejich význam stále roste. Dokonce i malé a střední společnosti ve stále větší míře automatizují své výrobní a logistické úkoly. Aby bylo vybavování svého nového pomocník pro uživatele co nejjednodušší, nabízí SCHUNK rozsáhlé komplexní programy pro koboty a lehké roboty od různých výrobců. Portfolio výrobků Plug & Work zahrnuje pneumatická a elektrická chapadla, uchopovací moduly typu co-act pro kolaborativní aplikace a rychlovýměnné systémy.


PLUG & WORK ─ NYNÍ K DISPOZICI TAKÉ PRO KOBOTY OD SPOLEČNOSTÍ OMRON A FANUC
Standardizované komponenty v portfoliu výrobků Plug & Work společnosti SCHUNK pokrývají širokou škálu scénářů automatizace.

Komponenty a přímé připojení pro řadu výrobců

Kromě portfolia výrobnků připravených k připojení pro Universal Robots nabízí přední společnost v oblasti uchopovacích systémů a upínací techniky od konce roku 2020 také jednoduché vybavení pro lehké roboty od společností Doosan Robotics a Techman Robot. Nyní do své nabídky výrobků Plug & Work přidává další výrobce: od srpna budou součástí portfolia komponenty pro roboty od společností OMRON a FANUC. Společnost SCHUNK mimo jiné nabízí pro oba výrobce univerzální chapadlo EGH s volně programovatelným celkovým zdvihem 80 mm a kolaborativní chapadlo pro malé součásti Co-act EGP-C. SCHUNK také doplňuje model EGP-C o přímé připojení k lehkým robotům od společností YASKAWA a Mitsubishi Electric. Následovat bude rozšíření o další výrobce kobotů.

Vývoj aplikace robota pro míchání betonu v CoLabu

Standardizované komponenty portfolia výrobků Plug & Work pokrývají celou řadu aplikací pro lehké roboty, od kontroly kvality přes montáž a manipulaci až po nakládání a vykládání strojů. Odborníci v robotickém aplikačním centru CoLab pomáhají s vývojem jednotlivých zákaznických aplikací. Společně se zákazníkem sestavují správné komponenty pro konkrétní kobotickou aplikaci a testují jejich použití a proveditelnost. Pro tento účel je nyní k dispozici osmnáct průmyslových robotů a kobotů a také speciálně vybavené buňky pro lehký design, průmyslové roboty a testovací sestavy. Společnost SCHUNK svým zákazníkům nabízí nejen komplexní portfolio dokonale sladěných chapadel a rychlovýměnných systémů pro roboty od různých výrobců, ale také příslušné aplikační know-how. To umožňuje profesionálům i začátečníkům v automatizaci využít potenciál kobotů pro jakékoli aplikace.

www.schunk.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP