www.modernitovarna.com
EPLAN

Nová služba: EPLAN Marketplace

Kdo může podporovat tento projekt?.

Společnost EPLAN, poskytovatel řešení, představuje novou službu. EPLAN Marketplace je mezinárodní platforma, která spojuje uživatele softwaru CAE a poskytovatele služeb – např. inženýrské firmy, výrobce rozváděčů a ovládacích panelů nebo konzultantské firmy. Rychlý přístup k dodavatelům poskytujícím služby v prostředí EPLAN zajišťuje: pomoc při spolupráci na projektu, a to i v případě, kdy je nutné řešit potíže se zdroji.


Nová služba: EPLAN Marketplace

Marco Litto.jpg: „Chceme, aby všichni naši zákazníci na celém světě byli úspěšní,“ shrnuje Marco Litto, senior viceprezident pro strategii a korporátní program společnosti EPLAN.

Nová služba EPLAN Marketplace je již v provozu a poskytuje společnostem po celém světě rychlý přístup k poskytovatelům služeb v oblastech, které EPLAN pokrývá. Na této platformě, jež je přístupná prostřednictvím webových stránek společnosti EPLAN, mohou lidé vyhledávat dodavatele, kteří poskytují služby související s řešeními a službami systému EPLAN.

Neplýtvejte časem na hledání – využijte jej na nalézání

Pro iniciátory z firmy EPLAN je cíl jasný: „Chceme, aby všichni naši zákazníci na celém světě byli úspěšní,“ říká Marco Litto, senior viceprezident pro strategii a korporátní program společnosti EPLAN. Každodenní podnikání ukazuje, že projektový byznys často brzdí vlastní překážky spojené s přípravou a integrací dat, což někdy společnosti nedokážou samy vyřešit. Často také potřebují jako podporu lidské zdroje. Nabízí se otázka: který dodavatel v oblasti softwaru CAE, konkrétně v prostředí EPLAN, se může daného úkolu zodpovědně a úspěšně zhostit? Poté začíná náročné hledání, zejména v těch zemích, kde je pokrytí odbornými firmami se zkušenostmi s produkty EPLAN menší. Až dosud to bylo oddělení prodeje společnosti EPLAN, které pomáhalo vytvářet kontakty mezi jednotlivými společnostmi. Služba Marketplace nyní toto hledání zjednodušuje.

Rychlý přístup k mezinárodním dodavatelům
Služba EPLAN Marketplace je rozdělena do tří sektorů. Sektor „Inženýrské služby“ zahrnuje služby, jako je: vytváření schémat, návrh hardwaru nebo nastavování přístrojových dat. Firmy zde mohou najít například i způsoby, které jim pomůžou zvládnout problematická místa v projektu. Sektor „Služby modulární výroby“ zahrnuje služby návrhu rozváděčů a ovládacích panelů, montáží kabelů a vytváření kabelových svazků. Sektor „Obecné konzultace“ zahrnuje poskytovatele služeb, kteří radí společným zákazníkům v oblasti ERP, PLM nebo vývoje softwaru (PLC, vizualizace atd.). Vyhledáváním podle používaného softwaru, typu služeb nebo oblasti specifické pro danou zemi mohou uživatelé filtrovat, kteří dodavatelé služeb jsou vhodní pro jednotlivé úkoly. Přímo z platformy je možné vybrané firmy také kontaktovat.


Nová služba: EPLAN Marketplace
Eplan Marketplace.jpg: Zobrazení na mapě usnadňuje vyhledávání dodavatelů, kteří poskytují podporu v dané oblasti mezinárodního trhu.

Nejvyšším kritériem je ověřená kvalita

Jak to funguje? Poskytovatelé služeb se mohou prostřednictvím webové stránky zaregistrovat zdarma. Pro účast v EPLAN Marketplace musí mít firma osvědčení kvalifikace – například mít zaměstnance, který prošel školením a stal se certifikovaným inženýrem EPLAN – a také hodnocení alespoň od jednoho referenčního klienta. Vedoucí pracovníci firmy EPLAN poté ověří dodavatele a jeho kvalifikaci a po úspěšné kontrole je společnost uvedena na EPLAN Marketplace. Uvedení v seznamu i použití vyhledávače jsou zdarma. K odeslání dotazu a poptávky poskytovateli služeb mohou uživatelé použít kontaktní formulář – smlouva o poskytnutí služeb je poté uzavřena mimo Marketplace a mimo něj probíhá i fakturace. V platformě je možné zanechat zpětnou vazbu, která pomůže ostatním zájemcům při budoucím výběru poskytovatele služeb.


Nová služba: EPLAN Marketplace
Services.jpg: Cíl EPLAN Marketplace: Rychlý přístup k poskytovatelům služeb v prostředí EPLAN po celém světě.

V EPLAN Marketplace je již registrováno 60 malých a středních podniků a poskytovatel řešení EPLAN plánuje nabídku ještě rozšířit. Společnosti z celého světa s odpovídajícími odbornými znalostmi v inženýrském prostředí jsou vyzývány, aby se zaregistrovaly na EPLAN Marketplace.

Více najdete na:
https://www.eplan-software.com/eplan-marketplace

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP