www.modernitovarna.com
Dormer Pramet News

KATALOG MRO VÁM POMUŽE NAJÍT SPRÁVNÝ NÁSTROJ VE SPRÁVNÝ CAS

Jedná se o kritické úlohy k zachování provozuschopného stavu strojního zařízení a celých provozů. Ve společnosti Dormer Pramet vyrábíme komplexní program produktů, které lze použít v prostředí MRO, díky čemuž je naše společnost ideální první volbou pro všechny Vaše potřeby.

KATALOG MRO VÁM POMUŽE NAJÍT SPRÁVNÝ NÁSTROJ VE SPRÁVNÝ CAS

Oblast údržby, oprav a renovací (MRO) představuje obrovský počet aplikací v nejrůznějších strojírenských odvětvích, které vyžadují širokou škálu řezných nástrojů.

Mezi aplikace našich produktů patří výroba otvorů, závitování, frézování, vystružování, zahlubování a odstraňování otřepů.



Abychom podpořili povědomí o našem širokém sortimentu, vydali jsme katalog MRO, který se zaměřuje na naši řadu rotačních nástrojů a sad nástrojů Dormer. Zahrnuje monolitní karbidové a HSS vrtáky, závitníky a frézy, výstružníky a záhlubníky, závitová očka, technické frézy a řeznou kapalinu.

Tato publikace má více než 330 stran, které pokrývají výběr řezných nástrojů, technických informací a podpůrných údajů. K dispozici je v 11 jazykových mutací na různých digitálních platformách, včetně aplikace naší knihovny. Pro stažení verze ve formátu PDF použijte odkazy níže.


KATALOG MRO VÁM POMUŽE NAJÍT SPRÁVNÝ NÁSTROJ VE SPRÁVNÝ CAS

U aplikací pro MRO oblast je nejdůležitější mít ten správný nástroj ve správný čas. Spolehlivá řešení jsou klíčová nejenom pro úspěšné operace hned napoprvé, ale také pro omezení strojních odstávek. Jako dodavatel poskytující kompletní služby plníme svůj závazek pomáhat našim zákazníkům při efektivní realizaci jejich obráběcích procesů, přičemž naším sledovaným cílem je vysoká produktivita.

Pro další informace o našem sortimentu řezných nástrojů oblasti MRO kontaktujte místní obchodní zastoupení společnosti Dormer Pramet nebo se obraťte na našeho oficiálního distributora ve Vaší oblasti.

www.dormerpramet.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP