www.modernitovarna.com
Emerson Automation Solutions

Emerson Mobile Roadshow opět na cestách

Emerson pořádá tuto akci s možností osobní i virtuální účasti pro všechny zájemce.

Emerson právě navštěvuje vybrané evropské země. Akce bude dostupná i virtuálně pro všechny, kteří se nebudou moci zúčastnit osobně. Aktuální harmonogram Emerson Mobile Roadshow plánované v různých evropských zemích najdete ZDE.

Mobilní předváděcí kamion, známý také jako „Emerson Mobile Center for Innovation, Solutions and Technologies“, je vybaven nejnovějšími výrobky digitální transformace v systémech automatizace strojů a řízení médií. Návštěvníci, kteří se této akce zúčastní osobně, také i virtuální účastníci této akce, budou mít přístup k materiálům a videím prezentujícím nejnovější produkty a řešení společnosti Emerson.

Mobilní akce Emerson Roadshow je naplánována na mnoho zastávek v různých evropských zemích a městech, včetně České republiky a Slovenska.

Podrobnější informace o letošní Emerson Mobile Roadshow a náhled kalendáře této události naleznete na webových stránkách Emerson Roadshow.


Emerson Mobile Roadshow opět na cestách
TITULEK PRO ILUSTRACI:
Emerson Mobile Roadshow letos navštíví různé evropské země a města. Kamion bude obsahovat mnoho produktů a řešení společnosti Emerson v oblastech digitální transformace (IIoT), celkové efektivity zařízení (OEE), řešení Edge a SCADA, řízení pohybu a řízení médií.

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP