www.modernitovarna.com
Emerson Automation Solutions

Tour de Force: Interaktivní mobilní roadshow společnosti Emerson s návštěvou 19 zemí po celé Evropě

Dosud největší roadshow světového lídra v oblasti technologií a softwaru, společnosti Emerson, přinese nejnovější řešení v oblasti ventilů a pneumatických systémů až k zákazníkům.

V průběhu následujícího roku přiveze společnost Emerson svá nejnovější řešení v oblasti řízení médií a pneumatických systémů a tým odborníků až k zákazníkům prostřednictvím svého mobilního, interaktivního servisního střediska. Ve srovnání s minulými turné bude toto delší a Mobilní roadshow společnosti Emerson navštíví zákazníky v 19 evropských zemích, včetně nových destinací v Litvě, Rumunsku a Turecku. Díky osobní prodejní ukázce přímo u svých dveří se mohou zákazníci seznámit s odborníky ze společnosti Emerson a dostat požadované odpovědi na své nejnáročnější výzvy spojené s digitální transformací, udržitelností, průmyslovou automatizací a další.

Během předem plánovaných zastávek se mohou návštěvníci plně zapojit do všech inovací od společnosti Emerson - portfolií ASCO™, AVENTICS™, TopWorx™, PACSystems™ a Movicon™. V technologicky vyspělém předváděcím kamionu čeká interaktvní digitální zážitek a velká integrovaná obrazovka s ultra vysokým rozlišením (UHD), na které budou uváděny podrobné informace o produktech a online technologických nástrojích.

Prezentace na roadshow ukazují, jak sofistikované, inteligentní pneumatické technologie monitorují provoz výrobního závodu v reálném čase, jak intuitivní výpočetní a řídicí systémy tPACSystems Edge podporované automatizačním softwarem Movicon.NExT™ HMI/SCADA provádějí pokročilé analýzy a výkonnou vizualizaci a jak tato rozšiřitelná řešení spolupracují na systematické optimalizaci procesů a jsou zdrojem udržitelnosti, produktivity a ziskovosti závodu. Výrobci všech velikostí se mohou dozvědět, jak mohou digitálně přeměnit své provozy a shromážděná data na využitelné poznatky, které se stanou základem pro další kroky, jež budou podkladem pro rozhodování a mohou výrazně zlepšit úsporu energií, celkovou efektivitu zařízení (OEE) a mnoho dalšího.

Návštěvníci rovněž najdou prověřená řešení s celosvětově platnými certifikáty, která se vyrábí přesně podle jejich potřeb. K nejvýznamnějším bodům patří spolehlivé technologie řízení médií v oblasti automatizace při spalování a vytápění, soustavy regenerace filtrů prachu DCS a průmyslová a komerční strojní zařízení, stejně jako komponenty ASCO pro zpracovatelský průmysl, železniční, analytické a zdravotnické využití.

Při návštěvě inovativního mobilního servisního střediska a prožití roadshow se společnosti v celé Evropě mohou stát Go Boldly™. Společnost Emerson se zavázala, že bude pomáhat předním světovým společnostem se spolehlivým dosahováním jejich cílů v oblasti udržitelnosti a s optimalizací jejich provozů. Go Boldly™ je pozvánkou pro společnosti, aby se připojily ke společnosti Emerson při přetváření světa na zdravější, bezpečnější, chytřejší a udržitelnější místo.

Vyhledejte si zastávky turné, podívejte se na zajímavosti, prohlédněte si doporučená řešení a získejte přístup ke zdrojům na adrese online uzel Emerson Mobile Roadshow.


Tour de Force: Interaktivní mobilní roadshow společnosti Emerson s návštěvou 19 zemí po celé Evropě
POPISEK OBRÁZKU:
Prodejní výstava na kolech, Emerson Mobile Roadshow přiveze v roce 2023 nejnovější technologie pro řízení médií a pneumatických systémů a interaktivní předváděcí akci až k zákazníkům v několika městech v 19 zemích po celé Evropě.



Tour de Force: Interaktivní mobilní roadshow společnosti Emerson s návštěvou 19 zemí po celé Evropě
POPISEK OBRÁZKU:
V průběhu roadshow zažijí návštěvníci interaktivní digitální zkušenost. V kamionu mohou návštěvníci spatřit integrovanou obrazovku s ultra vysokým rozlišením (UHD), na které se promítají podrobné informace o produktech a online technologických nástrojích, které jsou navrženy pro jejich konkrétní potřeby.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP