www.modernitovarna.com
Walter Tools News

VÍCE ZUBŮ – VĚTŠÍ PRODUKTIVITA

S frézami MD177 Supreme a MD173 Supreme přináší Walter poprvé na trh frézy ze slinutého karbidu se sedmi zuby. Vyvinuté pro letecký a kosmický průmysl mají velmi dobrý výkon nejen v titanu, ale také v oceli a nerezové oceli.

VÍCE ZUBŮ – VĚTŠÍ PRODUKTIVITA

Od běžných fréz ze slinutého karbidu se oba nástroje Supreme liší mimo jiné geometrií: Provedení se sedmi zuby umožňuje velmi vysokou produktivitu, zatímco nestejnoměrná rozteč zubů snižuje vibrace a zabezpečuje velmi klidný chod. Lze použít celou délku břitu, takže opotřebení je relativně rovnoměrné – což opět zvyšuje životnost fréz.

To platí především pro MD173 Supreme. Protože tato hrubovací fréza je dimenzovaná speciálně pro dynamické frézování a zkrácení dob obrábění. Břity s lamači třísek umožňují velmi dobré lámání třísky, a díky tomu vysokou procesní spolehlivost při velkých objemech materiálu za jednotku času, jak je známe z dynamického hrubovacího frézování. To je zajímavé například pro uživatele s výrobou bez obsluhy. Dokončovací fréza MD177 Supreme vytváří velmi hladké povrchy bez takzvaných „linií ponoru“, protože se při frézování používá celá délka břitu. Jako balíček tak tyto frézy slibují vysokou produktivitu a procesní spolehlivost při velmi dobrém povrchu v ISO S, ISO P a ISO M.

www.walter-tools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP