www.modernitovarna.com
Southco

NOVÁ PÁKOVÁ ZÁPADKA C2 OD SPOLEČNOSTI SOUTHCO S AUTOMATICKÝM ZAJIŠTĚNÍM A MODERNÍM VZHLEDEM

Společnost Southco představila nejnovější produkt ve své úspěšné řadě pákových západek C2 s novou možností zajištění zatlačením, která zahrnuje funkci automatického opětovného uzamykání.

NOVÁ PÁKOVÁ ZÁPADKA C2 OD SPOLEČNOSTI SOUTHCO S AUTOMATICKÝM ZAJIŠTĚNÍM A MODERNÍM VZHLEDEM

Díky přizpůsobitelným funkcím, všestranným možnostem zamykání a efektnímu průmyslovému vzhledu má páková západka C2 lepší funkční vlastnosti, které lze prokázat také souladem s průmyslovými předpisy.

Páková západka C2 od firmy Southco se zajištěním zatlačením má novou funkci automatického zamykání, která splňuje požadavky těch průmyslových standardů, jež vyžadují pro přístup pod kryt přístrojů použití klíče (např. ISO-TS 28923). Díky nastavitelné rukojeti, kterou lze vyrovnat výrobní tolerance bez nutnosti přizpůsobovat těsnění, a více možnostem uzamykání lze západky řady C2 modifikovat tak, aby vyhovovaly různým druhům použití. Integrovaný tlumič pomáhá absorbovat vibrace a hluk a zároveň zabraňuje poškrábání rámu panelu. Pákové západky C2 s uzamykáním zatlačením byly navíc přepracovány tak, aby měly modernější průmyslový vzhled a poskytovaly konstruktérům a výrobcům strojů více možností.

Podle Global Product Managera Jonathana Coultera je páková západka C2 s uzamykáním zatlačením vzrušujícím novým přírůstkem do jedné z nejúspěšnějších tříd produktů. „Západka má funkci automatického zajištění, aby vyhovovala novým předpisům, a díky všestranným funkcím je ideální volbou pro širokou škálu úloh,“ konstatoval Coulter.

Pro více informací o funkci pákové západky C2 prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP