www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVÉ VYSOCE ODOLNÉ OTOČNÉ ZÁPADKY S ELEKTRONICKÝM OVLÁDÁNÍM A SNÍMAČI STAVU DVEŘÍ

Southco pokračuje v rozšiřování svého sortimentu rotačních západek o nové verze, které umožňují elektronické ovládání a poskytují elektronický signál o stavu dveří.

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVÉ VYSOCE ODOLNÉ OTOČNÉ ZÁPADKY S ELEKTRONICKÝM OVLÁDÁNÍM A SNÍMAČI STAVU DVEŘÍ

Tyto nové produkty nabízejí zvýšené zabezpečení a kontrolu přístupu v drsných prostředích. Symetrický design umožňuje použití stejného produktu v pravé i levé poloze, což zjednodušuje montáž a řízení zásob.

Nové produkty společnosti Southco R4-25 jsou reakcí na požadavky zákazníků na elektronické řízení a monitorování v náročných aplikacích. Dvanáctivoltový pohon může aktivovat západku signálem z řídicího systému zákazníka nebo z řídicí jednotky Southco. R4-25 se skvěle doplňuje s ovladači Bluetooth od společnosti Southco určenými pro bezdrátový provoz. Integrovaný snímač indikuje polohu západky dveří a signalizuje, že jsou dveře zavřené.

Západky R4-25 mají symetrickou konstrukci, která umožňuje jejich použití v pravé i levé poloze. To snižuje požadavky na zásoby dílů ve skladu, urychluje montáž a zlepšuje řízení zásob náhradních dílů. Navíc integrovaný držák pro montáž kabelu eliminuje potřebu nákupu nebo vývoje samostatného držáku pro montáž kabelu.

Cindy Bartová, produktová manažerka společnosti Southco, dodává: „Nové otočné západky R4-25 rozšiřují naši nabídku mechanických a elektronicky ovládaných rotačních západek. Stavíme na našich zkušenostech v obou oblastech, abychom přinesli schopnost elektronické aktivace na nové trhy.“

Pro více informací o funkcích otočných západek R4 navštivte southco.com nebo napište e-mail na nepřetržitou 24/7 službu zákaznického oddělení na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP