www.modernitovarna.com
Softing Industrial Automation GmbH

Sada dataFEED OPC Suite Extended od firmy Softing Industrial nyní podporuje integraci výrobních dat ze souborů XML

Nová funkce „File Read“ sady dataFEED OPC Suite Extended V5.25 umožňuje přístup ke zpracování dat dostupných ve formátu XML.

Sada dataFEED OPC Suite Extended od firmy Softing Industrial nyní podporuje integraci výrobních dat ze souborů XML
Funkce File Read umožňuje přístup k provozním datům dostupným ve formátu XML.

Sada dataFEED OPC Suite Extended je ucelené řešení pro komunikaci OPC a cloudovou konektivitu, poskytující přístup k řídicím jednotkám a zařízením IoT předních výrobců. Díky nové funkci File Read zajišťuje sada přístup ke stávajícím PLC, zařízením a strojům, které poskytují data prostřednictvím souborů XML.

Rychlá a snadná integrace dat

Funkce File Read umožňuje rychlou a bezpečnou integraci provozních hodnot ze souborů XML do aplikací řízení výroby, jako je MES, nebo aplikací hodnocení OEE, prostřednictvím standardních rozhraní OPC Classic nebo OPC UA. Výrobní data lze také integrovat do cloudových řešení IIoT prostřednictvím protokolů MQTT nebo REST. Kromě toho existuje možnost protokolování dat pro dokumentaci, analýzu nebo ověření v samostatné databázi.

Řešení integrace dat „vše v jednom“

Sada dataFEED OPC Suite umožňuje přístup k řídicím jednotkám předních výrobců, jako jsou Siemens SIMATIC S7, Rockwell ControlLogix, B&R nebo Mitsubishi, a také k řídicím jednotkám Modbus (např. od WAGO). Funguje jako brána mezi dvěma standardy OPC, takže stávající komponenty a aplikace OPC Classic lze integrovat do moderních řešení OPC UA pro aplikace v průmyslu 4.0. Výrobní data jsou přenášena do cloudu IoT nebo aplikací big data prostřednictvím protokolů MQTT a REST. Sada podporuje ukládání výrobních dat do souborů, databází SQL nebo MongoDB a CouchDB. Díky rozsáhlé funkci předzpracování lze data snadno a flexibilně přizpůsobit podle požadavků následného zpracování. Funkce OPC UA Reverse Connect zajišťuje bezpečnou komunikaci mezi komponenty OPC UA oddělenými firewally nebo umístěnými v DMZ.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP