www.modernitovarna.com
NSK

Volně dostupná brožurka vysvětlující systémy značení ložisek

Společnost NSK publikovala malou, 48stránkovou brožurku, která stručně a přehledně objasňuje systémy značení ložisek, a tím usnadňuje technikům výběr správných ložisek a objednávání náhradních dílů.

Volně dostupná brožurka vysvětlující systémy značení ložisek
Označení, typicky vypálené laserem nebo vyražené do těla ložiska, informuje o detailních vlastnostech ložisek, např. vnitřním průměru, vůli v ložisku, třídě přesnosti, tepelném zušlechtění, typu těsnění a množství maziva. Toto označení je ovšem užitečné jen tehdy, dokážete-li ho dešifrovat.
V odpověď na požadavky zákazníků publikovala Společnost NSK malou brožurku, která jednoduchou formou vysvětluje kódy používané na ložiscích NSK a RHP.

Volně šířená brožurka jasně a s použitím základních pojmů vysvětluje, jak jsou strukturovány objednací kódy ložisek a jak je definováno označení přímo na ložisku. Následně brožurka popisuje vlastní systém předpon a přípon, používaný společností NSK, a uzavírá ji přehledná převodní tabulka, která porovnává označení NSK a RHP s těmi, která používají jiní výrobci.

Stručně řečeno, tako velmi užitečná brožurka zjednodušuje technikům přesnou identifikaci ložisek a jejich specifikací podle označení umístěného na obalu i přímo na ložisku. Odhaluje vám jejich tajemství!

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP