www.modernitovarna.com
NSK

Aktualizovaná aplikace NSK Solutions App přináší více užitku

Společnost NSK aktualizovala svou aplikaci NSK Solutions App a doplnila do ní informace, které pomáhají konstruktérům lépe porozumět, co jim přinese použití ložisek NSK a souvisejících služeb.

Aktualizovaná aplikace NSK Solutions App přináší více užitku
Díky inovované aplikaci NSK Solutions App je možné lépe porozumět programu NSK AIP – Added Value Programme jako součásti postupného procesu, který vede dodavatele k tomu, aby pomáhal zákazníkům řešit jejich problémy a šetřit jim peníze
.
Intuitivní aplikace provádí uživatele po cestě, na níž se dozví, jak může AIP využít ve svém specifickém případě – v podstatě jde o standardizované procesy pro zakázková řešení. Zvolením kteréhokoliv z pěti segmentů nabídky, jež má graficky tvar disku připomínajícího ložisko, může uživatel zjistit, jaké přínosy bude mít AIP v daném kroku právě pro něj.

Aktualizovaná aplikace NSK Solutions App přináší více užitku

První krok programu je nazván „průzkum“. Odborníci NSK v něm zkoumají provoz, sbírají relevantní informace pro analýzu a následně určí nejkritičtější ložiska, která vyžadují pozornost. V druhém kroku navrhnou řešení „na míru“ dané aplikaci, včetně doporučení pro optimalizaci konstrukce stroje a školení obsluhy. V třetím kroku stanoví odborníci NSK plán implementace a provedou testy, aby se ujistili, že navržené řešení splní vytčené cíle. Ve čtvrtém kroku je vytvořena dokumentace, která vyčíslí aktuální úspory nákladů souvisejících s provozem stroje a údržbou, a nakonec poslední krok nabídne možnost zopakovat úspěšný postup i pro další stroje a provozy v podniku.

Uživatelé aktualizované aplikace NSK Solutions App mají také možnost prozkoumat služby poskytované v rámci AIP v hlubších detailech. K tomu stačí kliknout na jednu z pěti nabídek – graficky zpodobněných jako ložiskové kuličky – reprezentujících „průzkum“, „výběr“, „školení“ a „testy“ – tedy čtyři sloupy, které podpírají služby AIP.

Pomocí posuvného navigátoru se uživatel aplikace posouvá na hlubší a hlubší úrovně, objevuje přínosy každé služby a seznamuje se s případovými studiemi firem, které už mají zkušenosti s úsporou nákladů a zvýšením konkurenceschopnosti. Volitelně lze odeslat informace do NSK, stáhnout si vyžádané podklady nebo si vyžádat kontakt na odborníky.

Aktualizovaná aplikace NSK Solutions App přináší více užitku

Aplikace NSK Solutions App, nyní nově aktualizovaná, byla uvedena na trh v roce 2014. Pomáhá zákazníkům zjistit příčiny jejich problémů a provádí je reálnými případy, v nichž lze dosáhnout úspor. Uživatelé aplikace si mohou vybrat mezi různými sektory, od potravinářství po hutnictví, obráběcí stroje a těžbu surovin. Následně je možné zkoumat řešení založená na specifických požadavcích nebo podmínkách v místě použití ložisek.

Jakmile je vybráno specifické řešení, aplikace nabídne relevantní detailní případové studie využití produktů NSK. Každá studie popisuje, co se v daném případě řešilo, a uvádí detaily současně s vyčíslením dosažených finančních úspor. Při výpočtu úspor se bere v úvahu kombinace faktorů, jako jsou náklady na výměnu poškozeného ložiska, na údržbu, na spotřební materiál a na odstávky.

Aktualizovaná aplikace NSK Solutions App přináší více užitku

Aktualizovaná aplikace přináší pohled do špičkového programu AIP od společnosti NSK a srozumitelně vysvětluje základní pojmy na příkladech použití z praxe.

Další aplikace od NSK budou sledovat technický vývoj a reagovat na rostoucí požadavky na mobilní informace. Inženýři jsou mobilní lidé a také konstruování strojů a zařízení je součástí rostoucího mobilního světa. Aplikace od NSK jsou součástí naprosto jasného závazku řešit problémy a šetřit peníze svých zákazníků.

Nejnovější aplikace NSK Solutions App, která je dostupná v sedmi různých evropských jazycích, je k dispozici zdarma na iTunes (Apple) a Google Play (Android). Přímé odkazy lze najít v sekci multimedia na www.nskeurope.com.
 
 
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP