www.modernitovarna.com
NSK

NSK nabízí kuličkové šrouby podle normy DIN ze skladu

Společnost NSK vyvinula novou řadu kuličkových šroubů, které jsou plně ve shodě s mezinárodně uznávanou normou DIN. Tyto kuličkové šrouby budou po svém oficiálním uvedení na evropský trh v únoru 2016 dostupné ze skladu. To pomůže mnoha zákazníkům z řad OEM zkrátit jejich dodací lhůty. NSK se tak stává, kromě dodavatele kuličkových šroubů na zakázku podle požadavků zákazníků, také jedním z prvních dodavatelů nabízejících na trhu standardní kuličkové šrouby ze skladu.

NSK nabízí kuličkové šrouby podle normy DIN ze skladu
Rozměry kompaktních matic nové řady kuličkových šroubů jsou plně ve shodě s normou DIN 69051-5. Potenciální možnosti použití těchto kuličkových šroubů jsou široké a zahrnují např. obráběcí stroje a výrobní stroje pro automobilový průmysl nebo pro výrobce polovodičových součástek.

NSK bude nabízet ze skladu celkem jedenáct různých modelů a 33 typů kuličkových šroubů podle DIN se jmenovitými průměry od 20 do 50 mm, stoupáním 5 až 20 mm a celkovou délkou 700 až 2 800 mm. S ohledem na specifikaci budou u NSK k dispozici kuličkové šrouby podle DIN s maximálním součinitelem otáček DN 150 000 a 160 000, třídou přesnosti JIS Cp5 (lepší než ISO P5), s předpětím P (vymezení vůle většími kuličkami) a koncovým nebo můstkovým deflektorem pro recirkulaci kuliček.

Hlavní výhodou, která pro OEM plyne z dostupnosti kuličkových šroubů ze skladu, je zkrácení dodacích lhůt. Konec hřídele se ponechává neobrobený a NSK má lokální kapacity obrobit je přesně podle specifických požadavků zákazníků. Další možností, jak pomoci OEM zkrátit dobu uvedení výrobků na trh, je nabídka doplňkových komponent od NSK, jako vysoce výkonných těsnění X1, populárních u výrobců obráběcích strojů, a mazacích jednotek NSK K1. Tímto způsobem může NSK podle požadavků zákazníků rozšířit funkce kuličkových šroubů. Vysoce výkonná těsnění X1 fungují současně jako dlouhodobá ochrana proti prachu a výborný systém pro zadržení maziva v mazacích jednotkách NSK K1. Samomazací jednotky prodlužují dobu provozu bez údržby. NSK také nabízí vysoce přesná ložiska pro uložení kuličkových šroubů a lineární vedení, která jsou rovněž skladem.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP