www.modernitovarna.com
Softing Industrial Automation GmbH

Tunel OPC UA zvyšuje zabezpečení komunikace OPC Classic

Verze 5.30 sady dataFEED OPC Suite od firmy Softing Industrial nabízí dvě nové funkce: tunel OPC UA pro zvýšení zabezpečení komunikace OPC Classic a podporu databází InfluxDB.

Tunel OPC UA zvyšuje zabezpečení komunikace OPC Classic
Tunel OPC UA zvyšuje zabezpečení komunikace OPC Classic

Novou součástí sady dataFEED OPC Suite od společnosti Softing Industrial je dataFEED OPC UA Tunnel. Síťový tunel umožňuje snadný a bezpečný přístup k serverům OPC Classic přes hranice sítě a firewally. Konfigurace DCOM již není nutná. Konfigurace obou konců síťového tunelu pomocí funkce Export/Import je rychlá a snadná. Maximální ochranu zajišťují bezpečnostní mechanismy standardu OPC UA, které zahrnují autentizaci uživatelů pomocí certifikátů, podepisování a šifrování dat. Sada v současné době podporuje až 50 tunelových připojení OPC UA.

Uložení procesních dat v databázích InfluxDB
Verze 5.30 dataFEED OPC Suite nabízí možnost ukládat procesní data pro následné zpracování a analýzu do databází InfluxDB. InfluxDB jsou jedněmi z nejpoužívanějších databází NoSQL. Zajišťují rozsáhlou škálovatelnost, vysokou dostupnost i rychlý zápis a čtení.

Řešení integrace dat „vše v jednom“
Sada dataFEED OPC Suite Extended je kompletní balíček pro komunikaci OPC a cloudovou konektivitu, který poskytuje přístup k řídicím jednotkám předních výrobců a zařízením IoT. Sada funguje jako brána mezi dvěma standardy OPC, což umožňuje integraci stávajících komponent OPC Classic a aplikací do moderních řešení OPC UA Industry 4.0.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP