www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVOU DVEŘNÍ ZÁPADKU TM-10-101-24 

Západku namontovanou na stěně dveří lze ovládat stisknutím tlačítka a otočením kliky o 90°, čímž je zajištěno, že se neúmyslně neotevře ani při velkém zatížení nebo v náročném prostředí.

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVOU DVEŘNÍ ZÁPADKU TM-10-101-24

Západka je vyrobena z korozivzdorné oceli třídy 316 a její povrch je elektrolyticky vyleštěn, takže se nejen snadno ovládá, ale také vypadá esteticky. Intuitivní, ale bezpečné ovládání se tak kombinuje s krásnou a odolnou konstrukcí. Koncoví uživatelé ocení vysoce kvalitní vzhled i pohodlnou manipulaci.

Dveřní západka TM-10-101-24 je ideální pro aplikace, jako jsou dvířka pro plavce na lodích, kde uživatelé potřebují kombinaci bezpečnosti, snadného použití a estetiky. Elektrolyticky leštěný povrch a konstrukce z nerezové oceli zaručují odolnost proti korozi i při dlouhodobém vystavení slané vodě. Třmen západky obsahuje nylonovou vložku, která dále zlepšuje pocit z ovládání a snižuje opotřebení součástí. Díky ovládacímu tlačítku zůstává západka zajištěná i na neklidném moři a neaktivuje se ani v případě, že by do ní náhodou narazily náklad nebo posádka.

Díky montáži na stěnu dvířek je možné dveřní západku TM-10-101-24 snadno začlenit do široké škály konstrukcí. Její zaoblený vnější profil také snižuje možnost zachycení oblečení nebo částí vybavení v západce. To zvyšuje bezpečnost cestujících a posádky.

www.southco.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP