www.modernitovarna.com
Rail Cargo Group News

Rail Cargo Group: Nová spojení mezi střední Evropou a střední Asií

Skupina ÖBB Rail Cargo Group (RCG) rozšiřuje svůj TransNET o nová spojení TransFER pro intermodální toky zboží, čímž ještě více sbližuje obchodní centra ve střední Evropě a střední Asii prostřednictvím centrálního koridoru.

Rail Cargo Group: Nová spojení mezi střední Evropou a střední Asií

RCG spojuje obchodní centra střední Evropy a střední Asie šestnácti novými intermodálními přepravami přes centrální koridor. Zpracování probíhá ve spolupráci s partnery a umožňuje efektivní a plynulá dopravní řešení po celé trase. S konkurenčními přepravními dobami kolem 30 dnů nabízejí pravidelné vlaky atraktivní alternativu k námořní dopravě. Zákazníci těží z kratších přepravních časů, spolehlivých a udržitelných dopravních řešení pro kontejnery o délce 20 a 40 stop a zlepšeného spojení mezi trhy v obou regionech.

Obcházení geopolitických omezení
Klíčovou výhodou těchto dopravních řešení je, že cestují bezpečně a spolehlivě přes země, na které se nevztahují sankce, což zákazníkům umožňuje uzavřít dopravní pojištění. Obcházejí také aktuálně přetížené nakládací a vykládací přístavy, stejně jako námořní terminály a terminály ve vnitrozemí. Výsledkem je méně úzkých míst a efektivnější zpracování importních i exportních zásilek. RCG zvládne celý logistický hodnotový řetězec včetně doplňkových spedičních služeb. Zákazníci jsou denně informováni o aktuálním stavu přepravy.


Rail Cargo Group: Nová spojení mezi střední Evropou a střední Asií

Různé možnosti ve třech trasách
Přes Istanbul (Turecko) míří do Tbilisi (Gruzie), Jerevanu (Arménie), Baku (Ázerbájdžán), Astany a Almaty (Kazachstán), Ašchabadu (Turkmenistán) a Taškentu (Uzbekistán). Trasa vede přes Constantu (Rumunsko) do Tbilisi (Gruzie), Baku (Ázerbájdžán), Astany a Almaty (Kazachstán), Ašchabadu (Turkmenistán) a Taškentu (Uzbekistán). Kromě toho jde také severním koridorem do Astany (Kazachstán), Taškentu (Uzbekistán) a do Ulánbátaru (Mongolsko).

www.railcargo.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP