www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Inovativní řešení HMI: operátorské pracovní stanice řady VisuNet FLX

Společnost Pepperl+Fuchs představuje rozšířenou flexibilní řadu operátorských pracovních stanic VisuNet FLX s integrovanou čtečkou RFID a s robustním hliníkovým krytem pro venkovní použití.


Inovativní řešení HMI: operátorské pracovní stanice řady VisuNet FLX
Operátorské a monitorovací pracovní stanice řady VisuNet FLX jsou modulární

Robustní hliníkové pouzdro pro drsné podmínky
Rodinná firma Pepperl+Fuchs se sídlem v Mannheimu v Německu rozšiřuje svůj sortiment operátorských a monitorovacích pracovních stanic řady VisuNet FLX o verzi vhodnou pro venkovní použití v rozšířeném teplotním rozsahu od -20 do +50 °C. Nové hliníkové pouzdro zajišťuje nejen optimální chlazení, ale také výjimečnou odolnost proti venkovním podmínkám. Malá hmotnost usnadňuje instalaci. K dispozici je široká škála možností montáže.

Pracovní stanice řady VisuNet FLX mají displej s ochranným sklem lepeným metodou optical bonding, které zajišťuje dokonalou čitelnost na přímém slunečním světle. Kromě toho lze podle potřeby vybrat různé stínicí prvky. Integrace volitelné čtečky RFID zjednodušuje ověřování uživatelů a přispívá k zabezpečení v průmyslovém prostředí.


Inovativní řešení HMI: operátorské pracovní stanice řady VisuNet FLX
Nová verze pracovních stanic řady VisuNet FLX s hliníkovým rámem může být vybavena stínicími prvky

Vysoký výpočetní výkon a přizpůsobivost
Platforma HMI VisuNet FLX nabízí působivou škálu možností konfigurace. K dispozici jsou kompletní systémy HMI s hliníkovým nebo nerezovým krytem, k montáži do panelu nebo jako box PC, každý s velikostí displeje 15,6, 19 nebo 21,5 palců (39,6 cm, 48,3 cm nebo 54,6 cm). V závislosti na požadavcích může být výpočetní jednotka nakonfigurována jako vzdálený monitor, výkonný počítač s CPU s procesorem Intel i5 a až 16 GB paměti RAM nebo jako přímý monitor.


Inovativní řešení HMI: operátorské pracovní stanice řady VisuNet FLX
VisuNet FLX lze nakonfigurovat jak jako počítač, vzdálený monitor (založený na technologii tenkých klientů) i jako přímý monitor.

Vzdálené monitory jsou vybaveny nejnovější generací firmwaru VisuNet RM Shell 6 pro tenké klienty a jsou založené na operačním systému Windows® 10 IoT Enterprise LTSC 2021. To umožňuje přístup k virtualizovanému systému řízení procesů a systému řízení výroby (MES). Firmware podporuje všechny běžné protokoly pro práci na dálku, včetně Microsoft RDP a VNC, a běžné webové prohlížeče, jako jsou Google Chrome a Microsoft Edge. Díky volitelnému softwaru VisuNet Control Center mohou být všechna tenká klientská zařízení na bázi RM Shell spravována, aktualizována a řízena centrálně. To šetří časově náročný fyzický přístup k jednotlivým zařízením.

www.pepperl-fuchs.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Snadná ochrana před přepětím
Emerson Automation Solutions
Emerson Mobile Roadshow opět na cestách

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP