www.modernitovarna.com
Softing Industrial Automation GmbH

Protokol MQTT nastavuje nový standard pro konektivitu a zabezpečení serveru SIS od společnosti Softing Industrial

Secure Integration Server (SIS) od firmy Softing Industrial nyní podporuje protokol MQTT. To zlepšuje konektivitu a zabezpečení pro integraci dat v cloudových aplikacích IT/OT.

Protokol MQTT nastavuje nový standard pro konektivitu a zabezpečení serveru SIS od společnosti Softing Industrial
MQTT přináší SIS vylepšené funkce zabezpečení a konektivity
© Softing Industrial

Secure Integration Server (SIS) od společnosti Softing Industrial představuje strukturované řešení pro komplexní serverové architektury. Kombinuje různé servery OPC UA na úrovni automatizace s přidruženými adresními prostory. To umožňuje standardizované mapování těchto adresních prostorů v souladu se specifikacemi OPC UA Companion. Takto poskytnutá data jsou pak k dispozici pro cloudové aplikace IoT prostřednictvím standardizovaného rozhraní OPC UA.

Nejnovější verze SIS, V1.30, integruje také protokol MQTT (verze 3 a 5), čímž je integrace dat ještě bezpečnější a flexibilnější. Mezi nejvýznamnější výhody patří:

√ MQTT Publisher & Subscriber: umožňuje obousměrný datový provoz pro efektivní komunikaci.
√ Nastavení ověřování MQTT: zabezpečení komunikace mezi aplikacemi client a broker a jejich identifikace prostřednictvím různých metod autentizace, jako je anonymní přístup, zabezpečení uživatelským jménem nebo certifikáty.
√ Funkce MQTT Store & Forward: chrání před ztrátou dat.
√ Různé režimy publikování a „Dynamic Payload“: garantují vysokou flexibilitu, aby server vyhověl různým požadavkům na data.
√ Až 25 připojení MQTT: zajišťuje bezproblémovou komunikaci a přináší škálovatelné řešení.

Produktový manažer Andreas Röck k tomuto vývoji poznamenal: „Integrace protokolu MQTT do našeho serveru SIS podtrhuje náš závazek k pokročilým řešením v oblasti průmyslové integrace dat. Vylepšené funkce zabezpečení a konektivity otevírají našim zákazníkům nové možnosti pro efektivní a spolehlivý přenos dat.“

Další informace a podrobnosti o nových funkcích serveru SIS, Secure Integration Server, naleznete na webových stránkách.

www.softing.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP