www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks a Red Lion Controls jsou partnerem pro rozšíření portfolia průmyslových informačních a komunikačních technologií

Společnost HMS Networks získala Red Lion Controls od společnosti Spectris Group Holdings Limited, čímž vytvořila jednotný subjekt, který může spolupracovat na společných strategiích a nabídkách produktů.

HMS Networks a Red Lion Controls jsou partnerem pro rozšíření portfolia průmyslových informačních a komunikačních technologií

 Staffan Dahlström, generální ředitel společnosti HMS Networks, v kanceláři Red Lion v Yorku (Pensylvánie, USA).

Akvizice, která byla poprvé oznámena 11. prosince 2023, byla nyní schválena. To znamená, že společnost HMS Networks má nyní 1 200 zaměstnanců v 18 zemích. Většina zaměstnanců je v USA, Švédsku a Německu.

Co očekávat
U zákazníků HMS a Red Lion nedojde zpočátku k žádným změnám. Názvy společností HMS a Red Lion zůstávají nezměněny a produkty obou značek budou nabízeny a prodávány jako dříve prostřednictvím dosavadních kanálů. Výrobu a přepravu budou dále zajišťovat příslušné závody HMS a Red Lion. Kontaktní údaje a e-mailové adresy zůstávají, s výjimkou Indie, kde zaměstnanci Red Lion obdrží adresu hms-networks.com.

Budoucí synergie
V budoucnu přinese fúze obou společností mnoho synergií, zejména rozšíření amerického trhu pro HMS a evropského trhu pro Red Lion. Největší podíl prodeje výrobků Red Lion je realizován v Severní Americe, a to prostřednictvím dobře rozvinuté distribuční sítě, kterou bude moci HMS využít k podpoře prodeje svých komunikačních bran a systémů vzdáleného přístupu. Společnost HMS s přibližně 60 % prodejů na velkých trzích automatizační techniky v Evropě a dobře vyvinutými a cílenými tržními kanály bude prodávat vybrané části nabídky Red Lion v Evropě.

„Jsme rádi, že můžeme přivítat všechny nové zaměstnance a vážené zákazníky společnosti Red Lion do rodiny HMS Networks a společně vstoupit do nové kapitoly naší cesty. Jak nyní společně zahajujeme proces integrace, těšíme se na využití kombinace našich silných stránek, sdílení hodnot a závazku dodávat zákazníkům výjimečné produkty a služby. V příštích několika čtvrtletích se zaměříme na zajištění bezproblémové integrace a aktivní využití synergie mezi našimi společnostmi. Společně se těšíme na upevnění naší pozice na severoamerickém trhu,“ říká Staffan Dahlström, prezident a generální ředitel společnosti HMS.

Další informace budou následovat s postupem integrace.

www.hms-networks.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP