www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Společnost HMS Networks uvádí na trh řadu zařízení Anybus Defender pro zabezpečení průmyslových komunikačních sítí

Společnost HMS Networks oznamuje, že uvádí na trh řadu průmyslových síťových bezpečnostních zařízení Anybus Defender určených speciálně pro ochranu kritické infrastruktury.

  www.hms-networks.com
Společnost HMS Networks uvádí na trh řadu zařízení Anybus Defender pro zabezpečení průmyslových komunikačních sítí
Vzhledem k tomu, že se kybernetické hrozby stále více zaměřují na průmyslové prostředí, řada Anybus Defender obsahuje firewally určené speciálně pro ochranu komunikačních sítí provozních zařízení (OT). Firewally speciálně navržené pro průmyslové řídicí systémy jsou primárně určené pro segmentaci sítí v souladu s normou ISA/IEC 62443-3-3, překlad síťových adres s filtrováním provozu a hloubkovou kontrol paketů (DPI) v průmyslových protokolech. To umožňuje hloubkovou kybernetickou ochranu průmyslových zařízení. Zařízení jsou ideální pro výrobce strojů, kteří chtějí do své nabídky začlenit i kybernetické zabezpečení svých výrobků, i pro vlastníky strojů a zařízení ve výrobě a kritické infrastruktuře, kteří potřebují modernizovat své stávající komunikační sítě pomocí nových strategií kybernetické ochrany.

Řada Anybus Defender obsahuje čtyři různé modely, které splňují různé bezpečnostní potřeby:
  • Anybus Defender Compact 1004 – prostorově úsporné řešení pro menší průmyslové sítě, které nabízí robustní ochranu bez kompromisů.
  • Anybus Defender 4002 – univerzální firewall určený pro středně velké sítě, který kombinuje pokročilé bezpečnostní funkce se snadným uvedením do provozu.
  • Anybus Defender 6004 – tento model je ideální pro větší instalace a poskytuje rozšířené možnosti zabezpečení a komplexní ochranu sítě.
  • Anybus Defender 6024 – stěžejní model určený pro nejnáročnější průmyslové úlohy, který poskytuje rozsáhlé zabezpečení a pokrytí sítě.

Zařízení Anybus Defender jsou ideální pro fyzickou segmentaci sítě a dodávají se s různými konfiguracemi portů, od ethernetových portů RJ-45 až po porty SFP s podporou měděného nebo optického kabelu. Anybus Defender 4002, 6004 a 6024 jsou k dispozici se třemi různými licencemi, které umožňují realizovat různé scénáře zabezpečení.

Klíčové vlastnosti řady Anybus Defender:

Zabezpečení vhodné pro průmyslové prostředí: Zařízení Anybus Defender jsou konstruována tak, aby odolala drsným podmínkám průmyslového prostředí a spolehlivě v nich pracovala.
Rozšiřitelné řešení: Řada Anybus Defender nabízí škálovatelné možnosti zabezpečení přizpůsobené specifickým potřebám každé sítě, ať už jde o malé, střední nebo rozsáhlé provozy.
Software podporující ICS: Vestavěné funkce detekce průmyslových zařízení a řízení zásad pro průmyslové protokoly s automatickým vytvářením pravidel, které správci sítě umožňují snadno zjistit, co vlastně spravuje, a převzít granulární kontrolu nad síťovým provozem.
Uživatelsky přívětivé rozhraní: Zjednodušené nastavení a správa prostřednictvím intuitivního rozhraní, které umožňuje operátorům snadno sledovat a řídit zabezpečení sítě. Volitelný centrální software CyberSecurity Console lze použít ke správě několika zařízení Anybus Defender v jednom jednoduchém webovém uživatelském rozhraní.
  
Společnost HMS Networks uvádí na trh řadu zařízení Anybus Defender pro zabezpečení průmyslových komunikačních sítí
 
„Jsme rádi, že můžeme představit řadu Anybus Defender, která představuje klíčový prvek potřebný pro zabezpečení moderních průmyslových sítí,“ říká Thomas Vasen, manažer pro rozvoj obchodu v oblasti zabezpečení sítí. „S rostoucím propojením průmyslových sítí je potřeba robustních bezpečnostních opatření prvořadá. Na základě předpisů, jako je NIS2, a norem, jako je IEC 62443-3-3, zákazníci zavádějí fyzickou segmentaci, aby oddělili své stroje a kritická zařízení. Řada Anybus Defender nabízí spolehlivá, škálovatelná a uživatelsky přívětivá řešení, která zvyšují přehlednost sítě a omezují rizika a dopady narušení.“
Firewally řady Anybus Defender je nyní možné objednat prostřednictvím globální sítě partnerů a distributorů společnosti HMS Networks. Další informace naleznete na adrese www.hms-networks.com nebo se obraťte na místního zástupce společnosti HMS Networks.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP