www.modernitovarna.com
EMCO GmbH

Nový finanční ředitel společnosti EMCO GmbH

Od 1. října 2024 vystřídá Horsta Rettenbachera ve funkci finančního ředitele historické rakouské společnosti Alexander Steinacher.

  www.emco-bau.com


Horst Rettenbacher byl členem vedení společnosti EMCO od roku 2012 a jako finanční ředitel hrál klíčovou roli při růstu výrobce obráběcích strojů do současné velikosti. Po předání svých povinností svému nástupci odchází Horst Rettenbacher do zaslouženého důchodu.

Alexander Steinacher vystudoval Vysokou školu aplikovaných věd v Eisenstadtu, obor mezinárodní obchodní vztahy, a přináší s sebou 30 let zkušeností v oblasti financí a controllingu, mimo jiné v automobilovém a strojírenském průmyslu a v bankovnictví.

Během této doby Steinacher zastával různé manažerské pozice, vedl expanzi na nové trhy a získal praktické zkušenosti v zahraničí v rámci svého působení v mezinárodní finanční instituci, mimo jiné jako generální ředitel a country manager v jihovýchodní Evropě.

Alexander Steinacher se připojuje k tříčlennému manažerskému týmu společnosti EMCO GmbH, generálního ředitele Dr. Markuse Nolteho a CSO Jörga Weinkogla.


Nový finanční ředitel společnosti EMCO GmbH
Alexander Steinacher vystudoval Vysokou školu aplikovaných věd v Eisenstadtu, obor mezinárodní obchodní vztahy, a má více než 30 let zkušeností v oblasti financí a controllingu.


Nový finanční ředitel společnosti EMCO GmbH
Vedení společnosti EMCO GmbH (zleva doprava): Dr. Markus Nolte, generální ředitel - Alexander Steinacher, finanční ředitel - Jörg Weinkogl, provozní ředitel.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP