www.modernitovarna.com
Red Lion

Red Lion Controls akvizicí společnosti MB connect line GmbH rozšiřuje nabídku zabezpečeného vzdáleného přístupu

Společnost Red Lion Controls, provozní společnost firmy Spectris plc se sídlem ve Velké Británii, oznamuje akvizici společnosti MB connect line GmbH, předního dodavatele produktů pro bezpečné připojení strojů a zařízení pro vzdálený přístup, sběr dat a komunikaci M2M. Akvizice MB connect line podporuje strategii společnosti Red Lion, která dodává bezpečná a snadno použitelná řešení konektivity pro edge, jež firmám po celém světě umožňují zajistit bezpečnou viditelnost dat v reálném čase, což umožňuje zvýšit jejich produktivitu.



Společnost MB connect line, se sídlem v německém Dinkelsbühlu, je uznávaným lídrem v oblasti zabezpečeného vzdáleného přístupu, průmyslového internetu věcí a služeb průmyslové bezpečnosti. Vysoce zabezpečená řešení s hardwarovými a softwarovými produkty MB connect line doplňují modulární a robustní průmyslovou automatizaci a síťovou techniku společnosti Red Lion.

Akvizice MB connect line vychází ze strategické spolupráce oznámené oběma společnostmi v roce 2019. Akvizice rozšiřuje nabídku Red Lion o kompletní sortiment produktů od uznávaného lídra v oboru průmyslové kybernetické bezpečnosti a nabízí zákazníkům službu Remote Service Portal pro monitorování a konfiguraci na dálku. Zákazníci budou schopni splnit požadavky průmyslového prostředí a posílit provozní odolnost svých zařízení pomocí zabezpečených řešení vzdáleného přístupu.

„Red Lion Controls a MB connect line jsou výkonnou kombinací. Se společným zaměřením na řešení zabezpečeného připojení budeme mít lepší pozici, abychom obsluhovali zákazníky, kteří chtějí posílit odolnost svých provozů pomocí konvergence informačních systémů a provozní techniky. Společnost Red Lion s potěšením začíná novou kapitolu podpory zákazníků širší nabídkou produktů a většími technickými zdroji,“ uvedl Jack Lee, prezident Red Lion Controls.

„Akvizice společnosti MB connect line je další krok v našem úspěšném partnerství. MB connect line bude i nadále rozšiřovat svou rozsáhlou nabídku řešení pro zabezpečenou vzdálenou údržbu a sítě, jakož i pro konektivitu edge a cloudu. Firma MB connect line s potěšením spolupracuje s Red Lion Controls, aby mohla dodávat nejlepší řešení pro digitální transformaci v průmyslu – a těží ze silné globální přítomnosti Red Lion Controls,“ uvedl Siegfried Müller, generální ředitel a zakladatel MB connect line.

 

Red Lion Controls akvizicí společnosti MB connect line GmbH rozšiřuje nabídku zabezpečeného vzdáleného přístupu
Red Lion Controls akvizicí společnosti MB connect line GmbH rozšiřuje nabídku zabezpečeného vzdáleného přístupu

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP