www.modernitovarna.com
Walter Tools News

UNIVERZÁLNÍ POUŽITÍ TIGER·TEC® GOLD VE FRÉZÁCH WALTER

Se sortou Tiger·tec® Gold WSP45G vyvinula firma Walter generaci vyměnitelných břitových destiček, která díky o přibližně 30 procent vyššímu výkonu v ISO P, M a S představuje technologický skok; v oceli dosahuje zvýšení výkonu dokonce až o 75 procent.

UNIVERZÁLNÍ POUŽITÍ TIGER·TEC® GOLD VE FRÉZÁCH WALTER

Poté co firma Walter zavedla tyto vyměnitelné břitové destičky v prvním kroku pro nejnovější frézy Xtra·tec® XT, Walter BLAXX a M4000, následovaly jako druhý krok vyměnitelné břitové destičky pro další frézy Walter, jako rohové, ježkové a kotoučové frézy Xtra·tec® a dále pro frézy pro vysoké posuvy a kopírovací frézy. Díky nyní provedenému třetímu kroku se sortou PVD WSP45G jsou Tiger·tec® Gold definitivně univerzální: Uživatel teď může nejnovější sortu Tiger·tec® Gold WSP45G používat ve všech frézách výrobce.

Pro výkon této sorty, který je na světovém trhu jedinečný, je rozhodující technologie povlakování a speciální struktura vrstev: Zlatá horní vrstva ZrN, která je viditelná na povrchu, zabezpečuje vynikající třecí vlastnosti a velmi dobré zjišťování opotřebení. Díky vícevrstvému povlaku oxidu hlinitého (Al₂O₃) jsou destičky tepelně odolné. Vrstva TiAlN a substrát ze slinutého karbidu jako základ zvyšují odolnost proti opotřebení. Na základě těchto vlastností jsou destičky mimořádně vhodné pro obtížné podmínky, jako přerušované řezy, dlouhá vyložení se sklonem k vibracím nebo obrábění za mokra. Uživatelé mohou s novou sortou nyní využívat výhod technologie Tiger·tec® Gold ve všech frézách Walter: díky výrazně delší životnost, vyšším řezným parametrům nebo větší procesní spolehlivosti.

www.walter-tools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP