www.modernitovarna.com
Walter Tools News

WALTER PŘEDVÁDÍ S MD265 SUPREME A MC268 ADVANCE SVÉ SCHOPNOSTI FRÉZOVÁNÍ HLINÍKU NA MISTROVSKÉ ÚROVNI

S MD265 Supreme a MC268 Advance rozšiřuje Walter svůj sortiment fréz ze slinutého karbidu pro obrábění ISO N o dva různé specialisty na hrubování.

WALTER PŘEDVÁDÍ S MD265 SUPREME A MC268 ADVANCE SVÉ SCHOPNOSTI FRÉZOVÁNÍ HLINÍKU NA MISTROVSKÉ ÚROVNI

Tříbřitá fréza MD265 Supreme (Ø 16–25 mm), která je k dispozici s povlakem a bez povlaku, se vyznačuje hvězdicově uspořádanými chladicími kanálky a robustními řeznými hranami s profilem Rapax. Je dimenzovaná pro dosažení vysoké produktivity a procesní spolehlivosti, např. v automobilovém průmyslu. Nepovlakovaná s leštěným povrchem nebo povlakovaná s novou sortou Walter WJ30DD dokáže optimalizovat odvod třísek, snížit ulpívání materiálu a zejména u hliníkových tlakových odlitků s vysokým podílem křemíku zvýšit životnost.

Univerzálně použitelná MC268 Advance (Ø 6–25 mm) s leštěným vroubkovaným profilem je koncipovaná pro hliníkové slitiny k tváření s dlouhou třískou, se kterými se často setkáváme např. v leteckém průmyslu. Výstupy chlazení tří-, volitelně čtyřbřité frézy jsou radiálně uspořádané. Je mimořádně vhodná pro inovativní strategie, jako dynamické frézování, a díky možnosti renovace snižuje náklady na nástroje. Cílem obou fréz ze slinutého karbidu je zkrácení dob obrábění ISO N a rozhodující zvýšení objemu obrábění. Pro obě frézy je typický „břit V“ – vynález firmy Walter, který je na trhu doposud ojedinělý a minimalizuje přenos tepla do materiálu. Drážkované profily řezných hran fréz rozdělují třísky na krátké, dobře zvládnutelné segmenty. Tím se zvyšuje procesní spolehlivost a uživatelé tak mohou používat menší řeznou sílu – čímž se šetří výkon vřetena, resp. se maximalizuje efektivita použitého výkonu.

www.walter-tools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP