www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE ZÁPADKY H3 S VÝKLOPNOU KLIKOU A S ELEKTRONICKÝM ZÁMKEM S MODULÁRNÍMI MOŽNOSTMI ZABEZPEČENÍ

Společnost Southco představila elektronicky uzamykatelnou západku s výklopnou klikou H3-EM s možností modulárního řízení přístupu. Západka s klikou je určená pro racky datových center a podobná zařízení a umožňuje výrobcům splnit širokou škálu bezpečnostních potřeb pomocí jediného uzavíracího mechanismu.

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE ZÁPADKY H3 S VÝKLOPNOU KLIKOU A S ELEKTRONICKÝM ZÁMKEM S MODULÁRNÍMI MOŽNOSTMI ZABEZPEČENÍ

Modulární západka s výklopnou klikou H3-EM se snadno vestavuje do stávajících skříní a zabezpečovacích systémů, takže uživatelé mohou snadno upgradovat na vyšší úroveň zabezpečení.

Výklopná klika H3-EM Modular má celou řadu možností řízení přístupu, jako jsou např. čtečky RFID. Systémy řízení přístupu je možné libovolně měnit a kombinovat je tak, aby západky vyhovovaly jakýmkoli bezpečnostním potřebám. Tato zařízení jsou namontována nezávisle a upevněna zezadu za dveřním panelem, aby bylo zajištěno, že při zavřených dveřích není přístup k upevňovacím šroubům.

Navíc ti, kteří chtějí zabezpečení upgradovat, mohou snadno nahradit stávající západku modulární západkou s klikou H3-EM. Používá stejný jednootvorový montážní systém jako tradiční západky s výklopnou klikou H3, takže uživatelé mohou vyměnit své stávající západky bez výměny celých dveří.

Modulární možnosti řízení přístupu lze snadno integrovat do stávajících systémů s funkcí plug-and-play. To umožňuje uživatelům systém rychle upgradovat, aniž by během toho došlo k významnému narušení zabezpečení.

Tyto výhody umožňují OEM snadno splnit bezpečnostní potřeby každého zákazníka použitím pouze jediného modulárního elektronického zamykacího systému Southco H3-EM. To šetří čas, náklady na materiál a úložný prostor a zjednodušuje celý výrobní proces.

Chcete-li se dozvědět více o modulární elektronicky uzamykatelné západce s výklopnou klikou H3-EM, navštivte southco.com.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP