www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO UVÁDÍ NOVÝ BEZDRÁTOVÝ PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM S APLIKACÍ KEYPANIONTM

Společnost Southco uvedla na trh nový bezdrátový přístupový systém s aplikací Keypanion, revoluční aplikací pro inteligentní řízení přístupu, která umožňuje uživatelům bezdrátově ovládat západky uzávěrů krytů a dveří ze svých smartphonů.

SOUTHCO UVÁDÍ NOVÝ BEZDRÁTOVÝ PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM S APLIKACÍ KEYPANIONTM

Aplikace nahrazuje fyzické klíče, které mohou být ztraceny nebo odcizeny, pohodlným a intuitivním systémem, který se snadno instaluje a spravuje. Zatímco jiné systémy vzdáleného nebo elektronického přístupu často vyžadují nainstalovat úplný bezpečnostní systém, zde je uvedení do provozu zcela snadné: stačí vytvořit účet a připojit ovládací jednotku Southco Bluetooth® k jedné z mnoha kompatibilních západek. Přístup k ovládání těchto západek může být také sdílen s jinými účty, takže uživatelé si mohou být jisti, že všechny oprávněné osoby, ale právě jen ony, mohou odemknout svá zařízení za všech okolností. Aplikace Keypanion poskytuje snadný způsob, jak vstoupit do nové generace elektronického přístupu.

Aplikace Keypanion se zrodila z touhy snížit závislost na fyzických klíčích. Je obtížné je sledovat a mohou být ztraceny, odcizeny nebo poškozeny. Aplikace odstraňuje tuto nejistotu a potíže díky systému, který lze snadno nastavit a používat bez ohledu na technické znalosti či neznalosti uživatele. Uživatelé mohou snadno nastavit svůj inteligentní přístupový systém stažením aplikace Keypanion, vytvořením účtu a registrací jakékoli kompatibilní elektronické západky Southco. Po registraci mají uživatelé klid s vědomím, že jejich zařízení jsou zabezpečená a nikdo nebude mít přístup bez jejich svolení.


SOUTHCO UVÁDÍ NOVÝ BEZDRÁTOVÝ PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM S APLIKACÍ KEYPANIONTM

Jestliže uživatelé potřebují sdílet oprávnění k přístupu, je to jednodušší než někomu předat fyzický klíč. Uživatelé mohou volně sdílet přístup s jinými účty odkudkoli na světě pouhým stisknutím tlačítka v aplikaci. Mohou také nastavit, aby platnost tohoto přístupu vypršela po uplynutí nastavené doby, aby bylo zajištěno, že ostatní budou mít přístup pouze tehdy, kdy ho potřebují. Tato metoda sdílení je bezpečnější než půjčování fyzických klíčů, které mohou být ztraceny, odcizeny nebo poškozeny. Pomocí aplikace Keypanion můžete kdykoli zjistit, kdo má k vašim zařízením přístup, a okamžitě udělit nebo zrušit přístup konkrétním uživatelům. Hlavním zaměřením aplikace Keypanion je pohodlí uživatele a její funkce sdílení zajišťuje, že ti správní lidé budou mít ve správnou dobu spolehlivě zajištěn přístup k zařízení.

Pohodlí však není to jediné, na co se aplikace Keypanion zaměřuje. Nejvyšší prioritou pro všechny uživatele je zabezpečení přístupu. Aplikace je zvyšuje nad rámec pouhé výměny fyzických klíčů. Pokud je zařízení s aplikací Keypanion v blízkosti uzávěru s elektronickou západkou, budete moci zjistit, zda je otevřený nebo zavřený. Informace o stavu se přenáší s časovým razítkem, takže nejsou žádné pochybnosti, kdy byl stav naposledy aktualizován. Uživatelé mohou také zobrazit historii zařízení po dobu až čtrnácti dnů, aby zjistili, které účty mají či měly přístup k zařízení a kdy.

Díky těmto funkcím je bezdrátový přístupový systém Southco vhodným prvním krokem pro každého, kdo chce přejít na elektronické řízení přístupu. Kombinace aplikace Keypanion, ovládací jednotky Southco Bluetooth a kompatibilní západky nevyžaduje pro nastavení žádný specializovaný IT tým a s blízkým smartphonem je systém vždy snadno použitelný. Aplikace Keypanion nahrazuje fyzické klíče, takže nehrozí, že by klíč byl někde ztracen nebo ukraden, a poskytuje další bezpečnostní výhody, jako je časově omezené sdílení přístupu a sledování stavu. Svět inteligentního přístupu právě začíná a aplikace Keypanion je jeho vstupní branou.

Pro více informací o elektronickém řízení přístupu prostřednictvím aplikace Keypanion navštivte southco.com/keypanion nebo napište e-mail na nepřetržitou 24/7 službu zákaznického oddělení na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP