www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVÉ VYHAZOVACÍ MECHANISMY PRO DISKY SSD E1.S

Společnost Southco rozšířila svou řadu mechanismů pro zasunutí/vysunutí disků SSD o novou řadu pro formát E1.S.

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVÉ VYHAZOVACÍ MECHANISMY PRO DISKY SSD E1.S


Nový vyhazovací mechanismus P7 od společnosti Southco je speciálně navržen tak, aby pomáhal při zasouvání a vysouvání disků SSD formátu E1.S. Přináší optimální funkci, ergonomii i estetický dojem.

Nové vyhazovací mechanismy Southco prošly přísným testováním prostřednictvím testovací platformy Intel Donahue Pass. Tato testovací platforma kromě dalších kritérií vyhodnocuje odolnost proti elektromagnetickému rušení a vzniku statického náboje (EMI, ESD), odvod tepla a funkce LED.

Nové vyhazovací mechanismy P7 společnosti Southco pro disky formátu E1.S jsou dodávány ve třech velikostech pro SSD šířky 9,5, 15 a 25 mm. Vyhazovací mechanismus je vybaven páčkou vyrobenou jako odlitek ze zinkové slitiny, která je zajištěna polyamidovým tlačítkem. Tlačítko je k dispozici ve třech standardních barvách a může být barevně sladěno podle požadavků zákazníka.

Produktový manažer společnosti Southco Ike Teng dodává: „Vyvinuli jsme tento nový vyhazovací mechanismus, který splňuje potřeby nového a stále populárnějšího formátu. Úzce jsme spolupracovali s firmou Intel, abychom maximalizovali konstrukční potenciál vyhazovače. Naše díly jsou 100% v souladu s formátem E1.S definovaným SNIA.“

Pro více informací o funkci vyhazovačů P7 prosím navštivte southco.comnebo kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP