www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Netbiter EC360W s přepracovaným cloudovým rozhraním Argos Cloud a novou mobilní aplikací

Společnost HMS Networks oznamuje významné aktualizace svého systému Netbiter určeného pro vzdálenou správu provozních zařízení. Nová komunikační brána Netbiter EC360W nyní přichází s plně přepracovaným grafickým uživatelským rozhraním pro Netbiter Argos Cloud, které zvyšuje komfort práce uživatelů.

  www.hms-networks.com
Ewon Netbiter EC360W s přepracovaným cloudovým rozhraním Argos Cloud a novou mobilní aplikací

Netbiter EC360W je univerzální zařízení pro celosvětové použití. Obsahuje diversitní anténu, díky níž je robustnější a má lepší konektivitu v náročných prostředích.

Navíc uvedení mobilní aplikace Netbiter Argos přinese revoluci v tom, jak servisní týmy spravují oznámení. Díky push-notifikacím, které lze odesílat a potvrzovat prostřednictvím aplikace, mohou servisní týmy naplno využít potenciál těchto upozornění.

Jak systém pracuje
Ewon Netbiter EC360W propojuje provozní zařízení s cloudem Argos prostřednictvím mobilních sítí 4G nebo Ethernetu a usnadňuje tím bezproblémovou výměnu dat. Využití duální antény zajišťuje spolehlivou komunikaci i v těch nejnáročnějších podmínkách. Cloudová platforma zobrazuje data prostřednictvím webu i nové mobilní aplikace Argos. S mobilní aplikací Argos mohou uživatelé přijímat a spravovat oznámení z cloudu. Nyní proto budou schopni reagovat na alarmy rychleji a efektivněji, což zvýší možnosti monitorování a zkrátí odezvu tohoto systému správy zařízení.

Vzdálená správa širokého spektra zařízení
S branou Netbiter EC360W a cloudem Netbiter Argos uživatelé získají ucelený pohled na výkon a stav svých zařízení. Toto řešení umožňuje vzdálenou správu širokého spektra provozních zařízení rozmístěných po celém světě: např. generátorů energie, vzduchových kompresorů, klimatizačních jednotek a mnoha dalších. Netbiter EC360W je ideální pro zajištění nepřetržitého výkonu a údržby kritických zařízení, a to i na vzdálených místech.

Šité na míru pro půjčovny
Systém Netbiter Argos je dokonale vhodný pro půjčovny, které spravují a monitorují různé prostředky používané pro ukládání a výrobu energie. Nabízí hotové ucelené řešení, jež umožňuje těmto podnikům efektivně sledovat a udržovat různé skupiny zařízení používaných na mnoha místech. Netbiter Argos je ideální pro firmy, jejichž vybavení vyžaduje neustálý dohled. Jde např. o generátory používané na stavbách, zdroje pro čerpací stanice pitné vody nebo pro zavlažování, ale i záložní zdroje nemocnice apod. Netbiter Argos zajišťuje maximální provozní efektivitu a provozuschopnost. Navíc jde o škálovatelné řešení, které je navrženo tak, aby bez problémů zvládlo rozšiřující se počet zařízení nyní i v budoucnu.

Konkurenční výhoda
James Kime, produktový manažer Netbiter Argos společnosti HMS Networks, zdůrazňuje konkurenční výhodu poskytovanou uživatelům: „Netbiter Argos je systém, s nímž můžete spolupracovat, abyste rozšířili množství a sortiment pronajímaných zařízení a poskytli svým klientům další služby, které trh vyžaduje, a zůstali tak konkurenceschopní.“

Více se dočtete na www.netbiter.com

www.hms-networks.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP