www.modernitovarna.com
Hanwha News

Hanwha Vision uvádí na trh Bi-spectrumRadiometrické termální kamery s umělou inteligencí

Společnost Hanwha Vision představila své nové vysoce výkonné dvouspektrální radiometrické termokamery s umělou inteligencí, které jsou ideální pro použití v oblasti ochrany perimetru, monitorování dopravy, výroby, průmyslových zařízení, datových center, solárních farem a dalších.

  hanwhavision.eu
Hanwha Vision uvádí na trh Bi-spectrumRadiometrické termální kamery s umělou inteligencí

Kamery TNM-C3620TDR/C3622TDR slouží jako kompaktní vnitřní modely a mají rozlišení QVGA na termálním objektivu a 2 MP na viditelném snímači, zatímco venkovní modely TNM-C4940TDR/C4942TDR kombinují pokročilé termální rozlišení VGA a video v rozlišení 4K. Tato řada je navržena tak, aby poskytovala jasný obraz ve všech světelných scénářích, s analytickými funkcemi poháněnými umělou inteligencí pro přesnou detekci objektů a sledováním teploty od -20 °C do 130 °C.

AI pro větší přesnost
Díky tomu, že venkovní modely podporují umělou inteligenci u tepelných a viditelných senzorů, mohou nejen detekovat objekty v obtížných světelných podmínkách, jako je úplná tma, mlha nebo déšť, ale také upozornit obsluhu na potenciální vniknutí, potulování nebo jiné podezřelé chování. Kompaktní vnitřní modely jsou vybaveny umělou inteligencí na viditelném kanál

Díky zajištění vysoké přesnosti v celém rozsahu se výrazně snižuje počet falešných poplachů vyvolaných nerelevantním pohybem, například divokou zvěří nebo stíny, což zvyšuje efektivitu provozu a znamená, že se operátoři soustředí pouze na skutečné události. Inteligentní videoanalýza zahrnuje také monitorování vstupu/výstupu a detekci virtuálního křížení linií.

Přesné sledování teploty
Biospektrální radiometrické termokamery s umělou inteligencí nabízejí přesné měření teploty v rozsahu -20 °C až 130 °C, což je ideální pro průmyslové aplikace. Díky poskytování kritických údajů o změnách teploty mohou kamery upozornit obsluhu na potenciální problémy, jako je přehřátí dílů nebo porucha zařízení, minimalizovat prostoje, umožnit proaktivní údržbu a zvýšit efektivitu a bezpečnost provozu. Operátoři mohou přepínat mezi osmi barevnými paletami na teplotním kanálu, aby snadno zkontrolovali jakékoli změny teploty a zlepšili viditelnost scény.

Ochrana perimetru a řízení provozu
Zejména venkovní modely jsou vhodné pro ochranu perimetru a mohou upozornit provozovatele na potenciální narušení hranic. Tepelná čočka dokáže identifikovat potenciální narušení perimetru napříč lokalitami pomocí detekce tepelné stopy těla, zatímco vizuální čočka identifikuje a klasifikuje objekty.

Kamery lze použít také pro monitorování dopravy – upozorňují na zastavený provoz, který může signalizovat dopravní nehodu nebo dopravní zácpu. Kamery umožňují vysokou míru přesnosti a méně falešných poplachů.

Flexibilní možnosti
Modely TNM-C3622TDR (vnitřní model) a TNM-C4942TDR (venkovní model) pracují s rychlostí 8 snímků za sekundu na tepelném senzoru, a proto se na ně nevztahuje Wassenaarské ujednání, režim kontroly vývozu, který upravuje citlivé zboží včetně kamer se snímkovou frekvencí vyšší než 9 snímků za sekundu. To zjednodušuje jejich vývoz a dovoz a vede ke zkrácení dodacích lhůt.

www.hanwhavision.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP