www.modernitovarna.com
Hanwha News

Společnost Hanwha Vision uvádí na trh kompaktní 5Mpx kameru s umělou inteligencí odolnou proti výbuchu

Společnost Hanwha Vision uvedla na trh kameru TNO-C8083E – svou první kameru odolnou proti výbuchu s umělou inteligencí.

  hanwhavision.eu
Společnost Hanwha Vision uvádí na trh kompaktní 5Mpx kameru s umělou inteligencí odolnou proti výbuchu

Kompaktní 5MP model odolný proti výbuchu s umělou inteligencí je vybaven detekcí a klasifikací objektů s umělou inteligencí spolu s inteligentní analýzou videa. Kamera má širokou škálu certifikací odolnosti proti výbuchu, včetně IECEx, ATEX, KCs a JPEx, takže je ideální pro prostředí s vyšším rizikem výbušné atmosféry způsobené plynem nebo prachem – například ropné rafinerie, sklady plynu a obilné mlýny.

Umělá inteligence pro situační povědomí
Přesná detekce a klasifikace objektů osob a vozidel pomocí umělé inteligence výrazně zlepšuje situační povědomí operátora. Algoritmy AI dokáží rozeznat osoby jako samostatné objekty oddělené od irelevantního pohybu, například stínů nebo zvířat, čímž snižují počet falešných poplachů a zvyšují efektivitu obsluhy. Mezitím metadata typu objektu vytvořená kamerou umožňují v případě potřeby rychlé a efektivní forenzní vyhledávání pro účely vyšetřování.

Inteligentní videoanalýza, jako je detekce potulování a překračování linií, upozorňuje operátory na neobvyklé aktivity v reálném čase, aby byla zajištěna bezpečnost a ochrana prostor.

Nevýbušná a přitom kompaktní
Kamera TNO-C8083E je kompaktní a s hmotností pouhých 4,78 kg je o 57 % menší a o 32 % lehčí než její nejbližší srovnávací model. Díky tomu ji lze snadněji instalovat v náročnějších prostředích než jiné objemnější nevýbušné kamery na trhu. Díky 1/2“ kabelové průchodce odolné proti výbuchu lze navíc kameru instalovat bez těsnicí hmoty.

Vylepšená kvalita videa
Kamera TNO-C8083E podporuje vylepšenou kvalitu videa díky technologii širokého dynamického rozsahu (WDR), technologii WiseNRII a potlačení šumu při slabém osvětlení. Technologie WDR umožňuje operátorům snadno sledovat objekty v podsvícených scénách, zatímco technologie WiseNRII využívá detekci objektů pomocí umělé inteligence k omezení rozmazání pohybu a zlepšení šumu obrazu. V prostředí se slabým osvětlením pracuje AI na zlepšení čistoty obrazu potlačením šumu.

Kamera je také vybavena špičkovou technologií komprese videa WiseStreamIII, která snižuje šířku pásma až o 80 %, aniž by došlo ke snížení kvality videa.

Kybernetická bezpečnost nové úrovně
TNO-C8083E je vybaven kybernetickým zabezpečením nové úrovně s ověřováním uživatelů a sítě a blokováním neoprávněného přístupu. Ověřuje proces spouštění, má podepsaný firmware a šifrování firmwaru a šifrování ověřovacích informací pro bezpečné ukládání informací.

www.hanwhavision.eu

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP