www.modernitovarna.com
Hanwha News

Společnost Hanwha Vision uvádí na trh vysoce kompaktní rekordér AI s pevným diskem

Společnost Hanwha Vision uvedla na trh kompaktní rekordér XRN-426S-1T s vestavěným 1TB pevným diskem (SSD).

  hanwhavision.eu
Společnost Hanwha Vision uvádí na trh vysoce kompaktní rekordér AI s pevným diskem

Čtyřkanálový rekordér podporuje vyhledávání AI, pokud je integrován s kamerami Hanwha Vision AI, a také rozlišení až 4K. Díky pevnému disku nabízí tento rekordér tiché a spolehlivé řešení.

Velmi kompaktní a všestranný
Kompaktní rozměry rekordéru pouhých 20 × 14 cm znamenají, že je velmi flexibilní a všestranně použitelný. Model XRN-426S-1T se hodí zejména do stísněnějších prostor, kde je kompaktní záznamník výhodou, například na chodbách, ve vstupních halách, u informačních přepážek, v obytných prostorách a v menších prodejnách. Rekordér je až o 50 % menší než srovnatelné čtyřkanálové modely a nabízí konkurenční funkce, jako je vyhledávání s umělou inteligencí, přehrávání a export videa.

Tichý a diskrétní
Diskrétní rekordér je tichý díky své chytré konstrukci, což znamená, že k cirkulaci vzduchu pro chlazení jednotky není potřeba ventilátor. Kromě toho je rekordér doplněn širokou škálou možností instalace, včetně dodávaného držáku Vesa pro montáž na zadní stranu monitoru. Pro zajištění maximální flexibility je dodáván samostatný držák pro instalaci na stůl nebo na stěnu.

Vyhledávání umělé inteligence pro zvýšení efektivity
Vyhledávání v metadatech s umělou inteligencí usnadňuje operátorům vyhledávání a prohlížení záznamů událostí – pro správu událostí v jejich průběhu a pro vyšetřování po událostech. Operátoři mohou například zkontrolovat, kdy vozidlo vjelo nebo vyjelo z parkoviště nebo kdy na místo přijel personál mimo pracovní dobu, například pracovníci údržby nebo úklidu. Záznamové zařízení podporuje inteligentní videoanalýzu, jako je virtuální křížení linek nebo detekce potulování. Když dojde k těmto a dalším událostem, může záznamník spustit akci na základě předem definovaných pravidel, například odeslat e-mail nebo mobilní push oznámení a upozornit tak obsluhu.

Záznamy lze prohlížet pomocí aplikace Wisenet Mobile nebo Wisenet Viewer, což operátorům poskytuje flexibilitu v přístupu k videozáznamům a jejich správě. Intuitivní a přizpůsobitelný displej umožňuje manažerům jednoduše přiblížit detaily, zatímco dewarping rybím okem poskytuje jasný obraz bez zkreslení.

www.hanwhavision.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP