www.modernitovarna.com
Walter Tools News

VELICE RYCHLE OD SOUČÁSTI K ŘEŠENÍ NÁSTROJE

S „Walter Innotime“ představuje Walter první digitální asistenční službu pro navrhování pro zrychlení procesu poradenství a objednávání.

VELICE RYCHLE OD SOUČÁSTI K ŘEŠENÍ NÁSTROJE

Inženýři ve Walter Engineering pracují s novou digitální asistenční službou: Walter Innotime. Webová aplikace spojuje stávající systémy Walter s Engineering Kompetenz pracovníků firmy Walter. Na základě 3D modelu součásti, který zákazník nahraje na webovou stránku Walter pomocí funkce drag-and-drop, provede Walter Innotime analýzu, jaké obráběcí operace jsou zapotřebí, a navrhne inženýrovi, který má poptávku na starosti (v pozdějších verzích samotnému zákazníkovi), vhodné obráběcí nástroje s řeznými parametry a cenami z portfolia Walter. Toto digitální vyhledávání na úrovni součástí je v současné době na trhu jedinečné.

Inženýr návrh zkontroluje a v případě potřeby ho optimalizuje podle potřeb zákazníka. Proces navrhování u komplexnějších poptávek se tím výrazně zrychlí – a zákazník obdrží během nejkratší doby nejhospodárnější řešení a platnou nabídku. Z přípravné práce systému profitují také obchodní zástupci a inženýři firmy Walter: při konstrukci a vypracování optimální obráběcí strategie pro součást zákazníka. Pro naše inženýry, technický prodej, ale především pro naše zákazníky představuje Walter Innotime důležitý milník.

Intenzivně se součástí zabýváme a můžeme poptávky zpracovat výrazně rychleji – což přímo pocítí naši zákazníci,“ říká Dr. Michael Hepp, Vice President Digital Business ve firmě Walter. „Spojením Engineering Kompetenz našich pracovníků s virtuální inteligencí našeho softwarového systému pomůžeme zákazníkům rychle a jednoduše najít, koupit a používat nejhospodárnější řešení nástrojů. Naši zákazníci budou v budoucnu už jen muset nahrát 3D součást – jednoduše a rychle.“

www.walter-tools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP